29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern (5) 1-1 (3) AC Milan

audi cup

Bayern Munchen a castigat semifinala de la AUDI Cup contra celor de la Ac Milan. Bavarezii vor juca azi finala mare impotriva celor de la FC Barcelona in timp ce in finala mica vor juca AC Milan si Internacional Porto Alegre.

Partida a fost dominata teritorial de la un capat la altul de formatia germana, jucatorii lui Bayern stand mult mai bine la capitolul fizic decat formatia italiana. Ibrahimovic a deschis scorul devreme, suedezul reusind sa scape singur cu Neuer pe care il invinge cu un sut plasat la coltul lung. Bayern apasa acceleratia si dupa cateva ocazii bune reusesc egalarea prin Kroos in minutul 34. Desi Bayern putea sa castige acest meci la cateva goluri diferenta, scorul ramane 1-1 pana la sfarsitul celor 90 de minute regulamentare si conform regulamentului competitiei, castigatoarea se decide la penalty-uri. Toti jucatorii bavarezi au inscris iar Bayern merge in finala mare unde va intalni FC Barcelona.

BAYERN MUNCHEN (4-2-3-1): Neuer; Rafinha, Van Buyten, Badstuber, Lahm; Schweinsteiger, Tymoshchuk; Robben. Mueller, Kroos; Gomez.

MILAN (4-2-3-1): Abbiati; Abate, Nesta, Bonera, Taiwo; Gattuso, Van Bommel, Emanuelson; Boateng; Ibrahimovic, Cassano.

Lasă un răspuns

6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux