29 November 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ribery, avertizat de Heynckes

Noul antrenor al bavarezilor a admins ca nici un jucator nu va avea parte de un tratament special, cat timp se va afla el la comanda.

ribery

Bayern München a avut mari probleme de efectiv în prima parte a sezonului trecut, printre care enumerăm absențele lui Bastian Schweinsteiger, Arjen Robben sau Franck Ribery, lucru care a dus la ocuparea unui dezamăgitor loc trei în Bundesliga, dar și la demisia lui Louis van Gaal. Jupp Heynckes, noul tehnician al bavarezilor, a recunoscut că nu se va dezminți de principiile sale și că fiecare fotbalist va trebui să muncească mult pentru un loc de titular, făcând referire și la internaționalul fracez: “În fotbalul de azi, echipa trebuie să funcționeze ca un tot, mai ales în defensivă. Franck Ribery trebuie să înțeleagă acest lucru, precum și alți fotbaliști. Trebuie să realizeze că are nevoie de o îmbunătățire a jocului său, la fel ca Müller, Gomez, Schweinsteiger sau Lahm. Avem foarte mulți jucători de top și nu am nevoie să mă concentrez numai asupra unuia dintre ei”, a declarat fostul manager al lui Bayer Leverkusen.

Revenit după problemele medicale, Ribery a luat parte la primul antrenament cu mingea alături de coechipierii săi, în cantonamentul lui Bayern, aflat în Italia. Francezul speră să lase în urmă îngrijorările legate de starea sa de sănătate: “Mă simt bine și nu mai am probleme. Sunt pregătit să încep noul sezon. Sub conducerea lui Heynckes s-a întors buna dispoziție, care a lipsit atunci când a fost Van Gaal. De aceea, el este privit ca un antrenor excelent și sunt sigur că ne va ajuta să avem un sezon perfect”, a arătat cel care a marcat 31 de goluri în cele 97 de apariții în tricoul lui Bayern.

sursa: eurosport.ro

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux