18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern Munchen s-a inteles cu Ajax pentru transferul lui Gregory van der Wiel. Urmeaza Fabio Coentrao?

Presa germana da ca sigur transferul lui Manuel Neuer la Bayern. Insa acest lucru nu e singura noutate, Gregory van der Wiel si Fabio Coentrao sunt si ei foarte aproape de transferul la gruparea bavareza.

wiel
Se pare ca oficialii bavarezilor nu stau pe ganduri cand vine vorba despre sezonul urmator.  Conform presei, Bayern s-a inteles cu Ajax pentru transferul lui Gregory van der Wiel dar si ca sunt aproape de o intelegere cu portughezul Fabio Coentrao.

Vestea acestor oferte vine în succesiune rapidă după ce presa germană a anunţat transferul lui Manuel Neuer. Karl-Heinz Rummenigge nu a vrut nici sa confirme aceste oferte dar nici sa nege acest lucru.

TZ anunta că Van der Wiel va ajunge pe Allianz Arena la inceputul noului sezon in schimbul sumei de 10 milioane de euro.

Arjen Robben declasare despre fundasul olandez ca “este tânăr şi e un mare talent, cred că s-ar potrivi de minune la Bayern.”

Bavarezii sunt de asemenea interesati de Fabio Coentrao, care ar putea juca atat fundas stanga cat si mijlocas stanga. Se pare starul portughez a primit o oferta tentanta din partea bavarezilor.

Lasă un răspuns

7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux