12 August 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ribery: “Suntem obligaţi să ne calificam în Liga Campionilor”

Francezul Franck Ribery a afirmat într-un interviu că nu se gândește să plece de la Bayern și își dorește foarte mult ca echipa sa să obțină calificarea în Liga Campionilor.

ribery

El s-a si întâlnit miercuri, alături de mai multi jucători, cu Karl-Heinz Rummenigge, deoarece seful clubului a vrut să stie care este atmosfera în cadrul lotului, relatează TZ Online.

– Franck, cum a fost întâlnirea lui Rummenigge?
– Foarte bună, a fost o întâlnire foarte importantă pentru noi, pentru întreaga echipă. Am discutat despre sprintul final din acest campionat.

– S-a discutat si despre viitorul vostru, în eventualitatea în care Bayern ratează Liga Campionilor?
– Nu, nu s-a ajuns până acolo. Stiu că Robben, Schweinsteiger, Lahm si cu mine suntem foarte importanti pentru echipă. Ni s-a spus, din nou, cât de important este ca Bayern Munchen să obtină calificarea în Liga Campionilor. Este dificil pentru un mare fotbalist să nu joace în Ligă.

– Poti promite că vei rămâne la echipă?
– Această întrebare nu contează pentru mine acum. Cel mai important este să joc bine si să câstigăm tot ce putem.

– Pentru fani este foarte important.
– Sigur că stiu. Eu mă gândesc numai că voi rămâne la Bayern, încă mai am patru ani de contract. Nu mă gândesc la o schimbare. Mă simt foarte bine aici, sunt linistit în această privintă, nu vreau să plec.

– Vrei ca Arjen să rămână?
– Clar. Este foarte important pentru Bayern ca jucătorii importanti să rămână. Nu stiu dacă avem nevoie de alte vedete, ne putem bate la titlu sezonul viitor.

– S-a discutat foarte mult despre Manuel Neuer. Ce crezi despre el?
– Este un portar foarte bun, unul dintre cei mai valorosi din lume. În cazul în care va fi transferat, sunt sigur că se va întelege bine cu fanii. Asa este fotbalul. Suporterii trebuie să se gândească, în primul rând, la binele echipei, mai ales când vine un jucător nou. El are nevoie de sustinere.

sursa: Bundesliga.ro

Distribuie pe:
6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux