28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Van Bommel părăseşte Bayern Munchen. PSV sau AC Milan îl doresc din vară!

Mijlocaşul olandez Mark van Bommel, care mai are contract cu Bayern Munchen până în vară, a afirmat că mai multe echipe sunt interesate de el, dar că nu au avut loc discuţii oficiale până în prezent, potrivit Telesport.nl.

van bommel

Oficialii clubului bavarez au confirmat că nu îi vor prelungi contractul lui Van Bommel, iar presa din Olanda scrie că PSV, dar şi AC Milan sunt interesate de transferul lui.

„Ştiu că în ultimul timp au apărut mai multe zvonuri legate de plecarea mea de la Bayern. Este adevărat că există echipe interesate, dar nimic serios în acest moment. Cluburi din Anglia, Italia şi Olanda mă vor, este posibil ca PSV să fie una dintre echipe. Eu nu am discutat cu nimeni, dar cu siguranţă mă gândesc la un transfer acum sau în vară. Orice este posibil”, a spus Van Bommel.

Mijlocaşul a comentat şi interesul exprimat de AC Milan: „Au fost nişte discuţii, dar nu vreau să vorbesc mai multe despre acest subiect, până când interesul nu este unul cu adevărat serios. Eu am mai refuzat şi alte oferte, deoarece vreau să fac alegerea corectă”.

121 de meciuri a jucat Van Bommel pentru Bayern din 2006

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux