Mijlocaşul olandez Mark van Bommel, care mai are contract cu Bayern Munchen până în vară, a afirmat că mai multe echipe sunt interesate de el, dar că nu au avut loc discuţii oficiale până în prezent, potrivit Telesport.nl.

van bommel

Oficialii clubului bavarez au confirmat că nu îi vor prelungi contractul lui Van Bommel, iar presa din Olanda scrie că PSV, dar şi AC Milan sunt interesate de transferul lui.

„Ştiu că în ultimul timp au apărut mai multe zvonuri legate de plecarea mea de la Bayern. Este adevărat că există echipe interesate, dar nimic serios în acest moment. Cluburi din Anglia, Italia şi Olanda mă vor, este posibil ca PSV să fie una dintre echipe. Eu nu am discutat cu nimeni, dar cu siguranţă mă gândesc la un transfer acum sau în vară. Orice este posibil”, a spus Van Bommel.

Mijlocaşul a comentat şi interesul exprimat de AC Milan: „Au fost nişte discuţii, dar nu vreau să vorbesc mai multe despre acest subiect, până când interesul nu este unul cu adevărat serios. Eu am mai refuzat şi alte oferte, deoarece vreau să fac alegerea corectă”.

121 de meciuri a jucat Van Bommel pentru Bayern din 2006

0 0 vote
Article Rating
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Claudia
Claudia
15 January 2011 20:01

N-ar mai fi trebuit sa prinda nici sezonul actual la Bayern. Mai bine mai tarziu decat deloc.

West
West
15 January 2011 12:54

Peter ai dreptate 100%

FanBayern
FanBayern
13 January 2011 23:51

Sper sa te intelegi cu Milan! taman si virsta iti permite sa joci la ei!

Jurik
Jurik
13 January 2011 18:16

Please Mark!!!!! Mai stai pana in vara! RESPECT !!!

Peter
Peter
13 January 2011 15:40

Pentru gestul din poza, respectul meu etern. A aratat ceea ar trebui sa insemne real pentru fiecare jucator si suporter bavarez. Pentru tot ceea ce a facut pentru Bayern Munchen, tot respectul din lume.

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x