13 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

I-A PRĂJIT LA BANI

Vedeta lui Bayern, Schweinsteiger, a facut rost de un milion de euro in cateva ore. A filmat pentru o reclama la chipsuri. Daca isi prelungeste contractul cu Bayern in aceasta iarna, Bastian poate sa devina mai bogat cu aproape 50 de milioane de euro in urmatorii 5 ani!

Chemat de Mourinho la Real, ofertat si de Inter sau Manchester United, Schweinsteiger isi umfla bugetul prin tot felul de metode. Poreclit de unii suporteri “Porcusorul”, super-starul lui Bayern a filmat o reclama pentru un fabricant de chips-uri. Contractul e valabil pe doi ani si Schweinsteiger va incasa pentru asta un milion de euro. Chiar daca este fan al cartofilor prajiti de mic, Schweinsteiger nu-si poate face poftele fara sa respecte dieta doctorilor de la club. “E un sentiment urat sa te ingrasi. Eu trebuie sa mananc mai putin. Alimentatia e importanta in sport”, a spus Schweinsteiger… bineinteles DUPA ce a filmat reclama.

Spotul il puteti vedea aici: Bastian, reclama la chipsuri

Ca sa-l tina pe Schweinsteiger pe Allianz, sefii lui Bayern vor sa-l imbrace in bani. I-au propus o intelegere fenomenala – un contract valabil pana in 2016, din care va castiga 9 milioane de euro pe sezon.

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux