13 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Starurile Bayernului precaute cu Schalke

Viscolul a inghitit Munchenul in momentul de fata.

munchen

Starurile Bayernului au trebuit, deasemenea, sa se adapteze la conditiile nefavorabile pentru a-si putea face antrenamentul. “Racoarea in mod cert face totul mai greu”, a declarat Franck Ribéry dupa antrenamentul de joi. Pantalonii lungi de trening, caciulile si manusile sunt indispensabile si “sunt importante in mod special la inceputul fiecarei sesiuni”, a continuat internationalul francez.

Tymo “obisnuit cu frigul”

tymo

Unul din putinii jucatori care nu si-au acoperit capul a fost Anatoliy Tymoshchuk. Ucraineanul nu s-a speriat de temperaturile mici. “Au fost si minus 23 de grade in St. Petersburg,” a declarat mijlocasul de 31 de ani, aducandu-si aminte de viata la fostul sau club. Putina zapada si temperaturi ceva mai mici de punctul de inghet nu par a-i face probleme mijlocasului.

Cu toate astea, gratie terenului incalzit si un efort incredibil intreprins de ingrijitorii gazonului, terenul de antrenament a fost in mare parte lipsit de gheata si zapada, iar jucatorii s-au dedat cu toata energia antrenamentului din Säbener Strasse. “Ne-am antrenat toata saptamana si ne-am simtit bine,” a declarat Ribéry, la fel de entuziast si determinat ca toti coechipierii sai. In mod cert este atitudinea potrivita pentru Bayern care se pregateste sa dea piept in Bundesliga, sambata cu Schalke, pe terenul celei din urma.

Prudenti cu Die Königsblauen

“Schalke e o echipa buna,” a declarat Tymoshchuk, circumspect cu privire la echipa din valea Ruhr-ului in ciuda performantelor slabe ale echipei de pana acum. “Clasamentul nu ne zice nimic,” a avertizat Tymoshchuk. “Schalke se afla intr-o situatie dificila, in mod special dupa ce-a pierdut cu 5-0 la Kaiserslautern. Va fi un meci dificil si vor juca cu multa pasiune, deoarece au nevoie de puncte la fel de mult ca noi,” a adaugat Ribéry.

Perechea a cazut de acord ca FCB-ul trebuie sa “castige cate meciuri poate” pentru a nu pierde din vedere primele locuri ale campionatului. “Si vom vedea unde vom ajunge dupa aceea”, a declarat Ribéry. Jucatorul aproape a facut o revenire completa dupa accidentarea de la glezna, declarand ca “merge din ce in ce mai bine. Imi reintru in forma si sunt mai relaxat cand driblez. Acum trebuie sa joc, sa-mi redescopar ritmul si sa imi recapat increderea pe teren.”

Lasă un răspuns

4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux