16 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

MARIO GOMEZ: “SUNT FERICIT LA BAYERN”!

Bayern a descoperit un nou golgeter in acest sezon. Daca anul trecut a fost Olic, acum e randul lui Mario Gomez sa fie responsabil cu golurile pentru vicecampioana Europei. Gomez a inceput si acest sezon din postura de rezerva, dar a stiut sa profite de sansa care i s-a ivit dupa accidentarile lui Klose si Olic. Si a profitat din plin, iar fanii lui Bayern profita de pe urma golurilor sale. In 20 de meciuri jucate in acest sezon in toate competitiile, Gomez a inscris 16 goluri.

Cumparat pe 30 de milioane de euro de la Stuttgart, Gomez a fost la un pas sa o paraseasca pe Bayern in vara. Liverpool l-a dorit insistent, insa transferul n-a mai avut loc. “Sunt foarte fericit acum si datorez asta faptului ca am ramas la Bayern“, a spus “Super Mario” in Bild. Ajuns la 25 de ani, Gomez a stat mai mult pe tusa in sezonul trecut, dar asta nu l-a facut sa renunte. “Cei de la Bayern mi-au spus ca au incredere in mine si ca voi primi sansa sa joc mai mult. Exact asta am sperat. Am muncit mult, iar acum vedeti un Mario Gomez in forma maxima“, spune neamtul cu tata spaniol.

Cu 15 goluri in ultimele 11 meciuri, Gomez l-a impresionat pe antrenorul Van Gaal, care a crezut in el si a insistat sa nu fie vandut. Dupa meciul cu Eintracht din week-end-ul trecut, olandezul a spus ca nu-si imagineaza acum echipa fara Mario Gomez printre titulari. “Sunt foarte fericit ca a spus asta pentru ca increderea antrenorului in mine este cel mai important lucru“, a mai spus “Super Mario”.

Lasă un răspuns

6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux