Superstarul lui Bayern, Arjen Robben, nu se fereste sa vorbeasca despre accidentarea care l-a facut sa rateze jumatate din acest sezon. 

Am observat ca multa lume spune ca stie toate detaliile despre accidentarea mea. S-au spus prea multe lucruri si a fost greu chiar si pentru mine sa urmaresc totul“, spune Robben in presa din Olanda.

 “Va mai dura ceva timp pana cand imi voi reveni, dar ce stiu sigur este ca ma antrenez din nou. Totul decurge conform programului. Scopul este sa revin la antrenamente cu echipa in iarna. Gaura de 5 cm din muschi nu mai este acolo“, mai spune cel mai bun jucator al lui Bayern din sezonul trecut. “Am inceput sa alerg din nou si am multa treaba. Accidentarea aproape ca nu imi mai pune nicio problema si nici nu ma doare. De fapt, nu m-a durut niciodata si asta e curios“, zice Robben, care sufera ca nu poate sa o ajute pe Bayern sa joace mai bine.

E o situatie grea pentru mine. Nu ma doare nimic si vreau sa joc fotbal. Din pacate, asta nu e posibil si mi-e foarte greu. Am avut un sezon excelent si sunt foarte trist ca am pierdut prima jumatate a noului sezon“, mai spune Robben.

0 0 vote
Article Rating
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
gery76
20 November 2010 3:04

Din pacate nu a existat sezon in care Robben sa nu aiba macar o accidentare serioasa ,iar faptul ca revenit mereu mai puternic denota o tarie de caracter demna de toata lauda si o vointa de invidiat.Exuberanta si ruperile sale de ritm vor readuce stralucirea lui BAYERN.

Garrone
Garrone
19 November 2010 18:53

O sa isi revina si o sa dea iar niste goluri bomba….numai bune de calificat mai departe ( vezi sezonul trecut cu fiorentina si manchester)

lordi211
lordi211
19 November 2010 17:56

Da e cu siguranta suparator ca Robben nu poate juca inca este unul dintre cei mai buni jucatori a lui Bayern si sezonul trecut a fost unul foarte bun penrtu el.

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x