29 November 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

ROBBEN: “NU MĂ DOARE NIMIC!”

Superstarul lui Bayern, Arjen Robben, nu se fereste sa vorbeasca despre accidentarea care l-a facut sa rateze jumatate din acest sezon. 

Am observat ca multa lume spune ca stie toate detaliile despre accidentarea mea. S-au spus prea multe lucruri si a fost greu chiar si pentru mine sa urmaresc totul“, spune Robben in presa din Olanda.

 “Va mai dura ceva timp pana cand imi voi reveni, dar ce stiu sigur este ca ma antrenez din nou. Totul decurge conform programului. Scopul este sa revin la antrenamente cu echipa in iarna. Gaura de 5 cm din muschi nu mai este acolo“, mai spune cel mai bun jucator al lui Bayern din sezonul trecut. “Am inceput sa alerg din nou si am multa treaba. Accidentarea aproape ca nu imi mai pune nicio problema si nici nu ma doare. De fapt, nu m-a durut niciodata si asta e curios“, zice Robben, care sufera ca nu poate sa o ajute pe Bayern sa joace mai bine.

E o situatie grea pentru mine. Nu ma doare nimic si vreau sa joc fotbal. Din pacate, asta nu e posibil si mi-e foarte greu. Am avut un sezon excelent si sunt foarte trist ca am pierdut prima jumatate a noului sezon“, mai spune Robben.

Lasă un răspuns

3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux