19 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

THOMAS MÜLLER: REVIN ÎN PRIMA ECHIPĂ!

Thomas Müller este cu siguranta unul dintre cei mai promitatori jucatori din fotbalul mondial. Jucatorul lui Bayern a avut un sezon 2009-2010 perfect, incununat cu titlul de golgeter al Mondialului din Africa de Sud. Starul de 21 de ani e pregatit pentru inca un sezon bun la Bayern, chiar daca pana acum nu a reusit decat un gol in Bundesliga si doua in Liga Campionilor.

Müller a inceput ca rezerva ultimele 3 meciuri ale lui Bayern – cu CFR Cluj in Liga si cu Gladbach si Nurnberg in Bundesliga. Acest lucru nu il afecteaza deloc insa pe pustiul minune al bavarezilor. “Nu e deloc atat de grav cum pare in presa. Inainte de meciul de la Cluj, am vorbit cu Van Gaal si am convenit ca trebuie sa ma odihnesc. Am castigat cu 4-0, deci nu era niciun motiv ca echipa sa fie schimbata. Am jucat de asemenea foarte bine si cu Gladbach, asa ca am fost rezerva din nou”, spune Müller, cu o luciditate remarcabila.

“Noul Gerd Müller”, asa cum a fost poreclit de nemti are insa incredere maxima in fortele sale. “Aceste pauze mi-au prins foarte bine. Antrenamentele ma ajuta sa imi recapat puterile si chiar am inceput sa am din nou forta fizica”, mai spune Müller, care recunoaste insa ca nu e tocmai placut sa fii rezerva. “Vreau sa revin in prima echipa cat mai repede si cred ca asta se va intampla in curand pentru ca ma descurc bine la antrenamente si in meciuri dupa parerea mea. Dau totul, ma simt bine si o sa ii fie greu antrenorului sa nu ma bage in echipa. Chiar sper ca voi fi titular cu Leverkusen”, mai zice pustiul de 21 de ani.

Müller are si mai mult timp sa se antreneze cu Bayern – el nu face parte din lotul Germaniei pentru amicalul cu Suedia, datorita unei intelegeri intre Joachim Low si Louis van Gaal. (Doar Schweinsteiger, Kroos si Gomez au fost chemati la nationala.) “Cred ca a fost cea mai buna decizie. Low vrea sa incerce jucatori noi, chiar mai tineri decat mine. Mi-a fost foarte greu sa joc in atat de multe meciuri in ultimele 15 luni, asa ca e binevenita aceasta mica pauza”, spune Thomas Müller.

Starul lui Bayern promite ca sezonul trecut nu va ramane cel mai bun din cariera lui. “Niciodata nu ma tem ca va fi greu sa progresez. Am avut doar mult ghinion ca echipa in acest sezon, in care eu nu am putut sa contribui cu mai multe goluri. Totusi, nu imi propun sa dau mai mult de 20 de goluri. Sunt relaxat, nu stau sub presiune si nici altii nu ma supun la presiune”, mai zice Müller.

Presiune exista insa pe tanarul bavarez. Mai ales de cand este un superstar la nationala Germaniei. “E adevarat ca viata mea s-a schimbat mult dupa Cupa Mondiala. Se cere mai mult de la mine, am chiar si mai multe intalniri de marketing si cu presa. Trebuie sa invat sa ma obisnuiesc cu toate, iar pana acum m-am descurcat destul de bine. Oricum, n-am incetat nicio clipa sa fiu fericit si cred ca asta e cel mai important lucru”, a incheiat Thomas Müller.

Lasă un răspuns

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux