26 September 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern de România!

În luna în care stelele lui Bayern calcă din nou pe tărâm mioritic, bavarezii vor înregistra oficial primul fan-club al nemţilor din România. ProSport vă prezintă mai jos povestea românului care a înfiinţat clubul dedicat münchenezilor.

2.437 de fan-cluburi sunt înregistrate sub marca Bayern München. De luna asta, încă unul e gata să îşi înregistreze oficial existenţa în familia bavarezilor: “fcbayern.ro”! Sau pasiunea pusă în acte a 37 de fani ai bavarezilor, un mic grup din familia de aproape 21 de milioane a lui Bayern din întreaga lume. Raportul de mase cu care clubul numărul 1 al Germaniei e poziţionat pe locul 5 pe glob în clasamentul neoficial al celor ce trăiesc fotbalul cu adevărat. “Am strâns 37 de oameni din toată ţara, de la Bucureşti, Arad, Cluj, Craiova, Hunedoara, Constanţa şi până la Suceava. Am trimis datele la nemţi, direct la club. Ne vor oficializa, sper eu, în această lună, ca fan-club Bayern în România. Ne vom numi FC Bayern România!”, povesteşte iniţiatorul, Radu Borzoş.

Au creat şi un site

Dar ăsta e doar începutul. “Am avut şi ideea unui site, pe care l-am creat împreună cu câţiva băieţi pricepuţi la IT: www.fcbayern.ro . Site-ul merge destul de bine, înregistrăm în medie câteva sute de vizitatori pe zi şi până în 1.000 de accesări. Am avut şi excepţii… pozitive şi negative. Lucrurile se mişcă!”, completează Radu, care lucrează într-o televiziune de sport. Dar mâine e liber. “Cum să ratez tocmai venirea lui Bayern în România? Ar fi culmea! Vom fi toţi membrii comunităţii Bayern România la Cluj, 24 de ore din 24, alături de bavarezi”, încheie Radu.

4 Ligi ale Campionilor au câştigat bavarezii în istoria lor: în 1974, 1975, 1976 şi 2001

147 de mii de membri înregistraţi au cele peste 2.400 de fan-cluburi ale bavarezilor

Sursa: Prosport

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux