19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

VAN GAAL: UN REZULTAT FANTASTIC CU WERDER

 Victoria cu 2-1 in fata rivalei Werder Bremen, care a asigurat calificarea in optimile Cupei Germaniei, le-a dat aripi oamenilor de la Bayern. “Este un rezultat fantastic! Avem atat de multi accidentati si totul pare incredibil”, spune antrenorul Luis van Gaal.

Bastian Schweinsteiger a fost eroul lui Bayern – a reusit sa castige de unul singur al doilea meci in acest sezon, dupa victoria din Liga cu Basel. “Suntem foarte fericiti ca ne-am calificat mai departe impotriva unei echipe foarte bune. N-am jucat bine imediat dupa pauza, Werder si-a creat ocazii si putea sa inscrie. Pentru asta nu suntem multumiti, dar cred ca am avut si noi ocazii importante in special in prima repriza. Am castigat, suntem in optimi, iar asta e tot ce conteaza acum”, spune Bastian.

Thomas Muller nu are un sezon excelent – a dat un singur gol pentru Bayern, in Liga cu AS Roma. Totusi, Van Gaal are incredere in el ca poate devein un salvator al sezonului inceput atat de slab in Bundesliga. “Am jucat foarte bine cu Werder, chiar daca ne-am chinuit  cateva minute. Suntem in optimi, iar acum o sa ne concentram doar pe ce avem de facut in viitor”, spune Muller.

Antrenorul nemuritor al lui Werder, Thomas Schaaf, a descris intr-un mod original meciul cu Bayern, pierdut de echipa lui cu 1-2 pe Allianz Arena. “Am fost arhitectii propriei noastre distrugeri. Am ratat ocazii immense si nu trebuia sa pierdem niciodata acest meci. Bayern s-a apropiat o data de poarta noastra in repriza a doua si ne-a dat un gol superb. Acum trebuie sa traim cu asta si sa mergem mai departe”, a concluzionat Schaaf.

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux