28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

HAMBURGER SV – FC BAYERN 0-0

Bayern Munchen a calcat din nou stramb in Bundesliga. Campioana Germaniei a reusit doar un egal, 0-0 la Hamburg in derby-ul Nord-Sud. Obligat de numeroasele accidentari din echipa, Louis van Gaal a aliniat aceeasi echipa de start ca si in meciul cu Hannover si CFR Cluj. Bayern a jucat mult mai bine decat in ultimul meci de Liga, dar n-a mai reusit sa castige. Thomas Muller, Toni Kroos si Mario Gomez au ratat cele mai mari ocazii ale bavarezilor, care au tremurat serios in fata unui excelent Pitroipa. Jucatorul din Burkina Faso a fost cel mai periculos de la Hamburg – el a ratat si ocazia meciului: singur cu Butt a nimerit bara. S-a terminat 0-0, iar pentru Bayern situatia devine tot mai dificila – este al 5-lea meci din acest sezon de Bundesliga in care nu inscrie si al 3-lea egal fara goluri. Bayern are, alaturi de Koln, cel mai slab atac din Germania. Sunt cifre incredibile pentru vicecampioana Europei, dar explicabile prin accidentarile oamenilor-cheie Robben, Ribery si Van Bommel.

In ciuda rezultatului prost de la Hamburg, Bayern a dat semne ca joaca un fotbal din ce in ce mai bun. Apararea ramane totusi, una ezitanta, in special pe stanga, unde a jucat Pranjic. Toni Kroos daca ar nimeri si poarta ar fi senzational, iar Mario Gomez arata a atacant de rezerva.

Va invit sa apreciati si voi prestatia jucatorilor.

Butt  – Lahm , Tymoshchuk, Badstuber, Pranjic – Ottl, Schweinsteiger – Hamit Altintop, Kroos, T. Müller – Gomez

(Puteti face notarea in varianta nemteasca:   1: formidabil; 2: foarte bine; 3: bine; 4: satisfacator; 5: slab; 6: dezastruos)

Video aici:   http://www.youtube.com/watch?v=VTx1fzafFcY

Lasă un răspuns

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux