18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Rummenigge: “Jucătorii trebuie să-şi revină”!

“In mod normal, Bayern n-ar trebui sa primeasca asemenea goluri precum cel al lui Allagui de la Mainz”. Asa si-a inceput Karl-Heinz Rummenigge discursul la o zi dupa infrangerea cu 1-2 de pe Allianz Arena.

Am meritat sa pierdem, pentru ca Mainz a fost echipa mai buna”, a mai spus cu fair-play directorul executiv al lui Bayern, care spera ca dupa victoria cu Hoffenheim lucrurile vor reveni la normal pentru vicecampioana Europei.

“Suntem la 10 puncte de lider, iar incepand din etapa viitoare, de la Dortmund, trebuie sa redresam lucrurile. Nu putem sa ne bazam pe faptul ca vom juca miraculos in partea a doua a sezonului, ca anul trecut”, a mai adaugat Rummenigge.

Intrebat despre meciul din Liga cu FC Basel de marti, seful lui Bayern s-a aratat optimist. “Fotbalul e furmos pentru ca in 3 zile poti sa joci total alt fotbal. Noi trebuie sa ne revenim repede, pentru ca daca jucam la fel, nu va fi destul pentru nivelul din Liga”, a mai spus Rummenigge.

Un lucru e sigur, insa: antrenorul Louis van Gaal e de neatins la Bayern. “Noi aici nu luam decizii bazate pe o victorie sau pe o infrangere. Rezultatele de acum tin mai mult de echipa, nu de antrenor. Van Gaal face o treaba extraordinara aici, in fiecare zi. Jucatorii sunt cei care trebuie sa aiba o alta atitudine si vom fi cu totii atenti ca acest lucru sa se intample cat mai repede”, a incheiat Rummenigge.

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux