14 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Van Gaal: “Jucăm mult mai bine decât anul trecut”

Antrenorul echipei Bayern München, olandezul Louis van Gaal, a declarat, luni, că formaţia sa joacă mai bine decât anul trecut, deşi a înregistrat cel mai slab start de campionat din ultimii 33 de ani după primele patru etape, informează agenţia SID.


etape, informează agenţia SID.

“Nu reproşez nimănui nimic. Am analizat situaţia şi nu pot spune că jucăm rău. Jucăm mult mai bine decât anul trecut. Dar când avem puţine puncte în clasament, presiunea venită din exterior, de la conducători şi din mass-media, este mare. Ceea ce e normal, pentru că suntem o echipă mare şi trebuie să fim mereu în vârf. Sezonul este însă lung. În martie, aprilie, mai…. atunci este important să fim primii”, a spus Van Gaal.

După disputarea primelor patru etape din campionat, Bayern ocupă locul al nouălea, cu cinci puncte şi golaveraj negativ (-1).

În acelaşi moment al ediţiei precedente, Bayern era a opta, de asemenea cu cinci puncte, însă avea un golaveraj pozitiv (+2).

Bayern München joacă, marţi, în deplasare, cu TSG 1899 Hoffenheim, formaţia aflată pe locul secund în clasament, iar sâmbătă va primi vizita actualului lider, 1.FSV Mainz 05.

În Liga Campionilor, Bayern va juca, marţea următoare, la Basel, după ce a câştigat, în prima etapă, pe teren propriu, meciul cu AS Roma, scor 2-0, devenind liderul grupei E.

Lasă un răspuns

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux