28 February 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

DESPAGUBIRI PENTRU ROBBEN

Presedintele clubului FC Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, s-a intalnit cu sefii federatiei olandeze de fotbal si cere despagubiri pentru ca Bayern nu il poate folosi pe Robben.
Superstarul olandez s-a accidentat la un antrenament al nationalei chiar inainte de Cupa Mondiala. Medicii l-au fortat insa, pentru ca el sa poata juca in Africa de Sud. A facut-o pana in finala, dar s-a intors in Germania cu o ruptura musculara care il poate tine pe bara pana anul viitor.

Rummenigge cere acum ca olandezii sa plateasca. “Nu am stabilit inca suma de bani, dar la urmatoarea intalnire cu oficialii olandezi sper sa rezolvam asta pe cale amiabila. Daca nu, nu ne vom feri sa apelam la justitie”, spune presedintele lui Bayern in Bild.

Si Robben i-a acuzat pe medicii olandezi pentru tratamentul superficial la care a fost supus. “Pentru accidentarea mea perioada de refacere era de 4-6 saptamani. Dupa doua saptamani, ei mi-au spus ca pot sa joc din nou. A fost un tratament foarte agresiv si nu e normal ca s-a intamplat asa”, s-a plans Robben.

Starul lui Bayern a revenit la antrenamente, insa numai la sala de forta. El nu are voie sa forteze niciun muschi de la picioare. Revenirea lui pe teren e prognozata cel mai devreme in iarna.

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux