Dupa ce Atletico Madrid, Real Zaragoza, Sevilla si Barcelona l-au dorit pe Demichelis, si Real Sociedad il doreste acum pe argentinian

Fundasul argentinian a esuat in a-l impresiona pe antrenorul bavarezilor, Luois Van Gaal, iar acum sta pe banca de rezerva. Desi a dorit sa plece de la Bayern, din pacate pentru el, perioada de transferuri din vara s-a incheiat iar el a ramas tot la bavarezi.

Conform cotidianului AS, Real Sociedad va face o oferta de 10 milioane € pentru jucatorul argentinian, care a jucat 168 de meciuri pt bavarezi de cand s-a transferat de la River Plate in 2003.

0 0 vote
Article Rating
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Cătălin
9 September 2010 12:24

Cotidianul AS nu susține nicăieri că Sociedad va oferi 10 milioane de euro pentru Demichelis, dimpotrivă – afirmă că marea problemă în realizarea transferului este tocmai suma respectivă, pe care Bild pretinde că ar solicita-o bavarezii. (http://www.as.com/futbol/articulo/demichelis-suena-llorente-seria-duda/dasftb/20100908dasdaiftb_16/Tes)
În ultimii trei ani, Sociedad – club cu un buget destul de modest – a cheltuit doar vreo 6 milioane de euro pe transferuri. În aceste condiții, mi se pare de domeniul SF să arunce 10 milioane de euro pe Demichelis, un jucător aflat într-o formă deloc bună. Dacă voi sunteți dispuși să credeți altceva, înseamnă că nu aveți valoarea banului sau că sunteți naivi.

Infected.
9 September 2010 9:30

din pacate pt el si pt noi…:(

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x