Franck Ribery, este cel mai bine platit jucator din campionatul Germaniei, cu un salariu brut de 833.000 de euro pe luna, la care se adauga primele.

Ribery, care si-a prelungit contractul cu Bayern pana in 2015, devanseaza in clasament proaspata achizitie a clubului Schalke 04, spaniolul Raul, care are un salariu brut estimat la 600.000 de euro pe luna.

Locul trei este impartit de fundasul echipei Bayern, Philipp Lahm, si Michael Ballack, care a revenit in Bundesliga la Bayer Leverkusen, si care au salarii brute de 583.000 de euro pe luna.

Dintre antrenori, Louis van Gaal, antrenor la Bayern, primeste 333.000 de euro pe luna, insa el este devansat in clasament de Felix Magath, care cumuleaza la Schalke 04 functiile de antrenor si manager general si are un salariu brut estimat la 458.000 de euro pe luna.

Potrivit Bild, gruparea Bayern Munchen aloca 90 de milioane de euro pe sezon pentru plata salariilor jucatorilor, fiind urmata in acest clasament de VfL Wolfsburg (70 milioane de euro) si Schalke 04 (60 milioane de euro).

Sursa: Mediafax

0 0 vote
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x