18 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern 5-3 FC Augsburg

FC Bayen München s-a impus în derby-ul bavarez din meciul cu FC Augsburg, scor 5-3. Partida s-a jucat pe Allianz Arena și a contat pentru etapa cu numărul 24 din Bundesliga.

Mergim Berisha a deschis scorul pentru Augsburg în urma unei mari erori în defensiva formației din capitala Bavariei. În minutul 15, Joao Cancelo a marcat primul gol al său în tricoul campioanei Germaniei și a reușit să egaleze.

4 minute mai târziu, Sadio Mane i-a trimis o pasă din foarfecă lui Benjamin Pavard în urma unui corner, iar fundașul a reușit să își aducă echipa în avantaj. Cu 10 minute înainte de pauză, de Ligt a trimis o lovitură cu capul după o lovitură de colț, iar în urma unei devieri, fostul campion mondial cu naționala a Franței a reușit să înscrie dintr-un voleu fabulos și a făcut dubla.

Chiar înainte de pauză, fotbalistul senegalez al lui Bayern a șutat spre poarta lui Rafal Gikiewicz, dar mingea a ricoșat fix la un jucător de-al campioanei Germaniei, iar faza s-a încheiat cu golul lui Leroy Sane dintr-o lovitură de cap.

În minutul 60, Berisha a redus din diferență și a marcat dintr-un penalty. Cu un sfert de oră înainte de finalul partidei, fundașul venit de la Manchester City a trimis o centrare superbă pentru Alphonso Davies, iar canadianul a înscris dintr-un voleu absolut magnific.

3 fundași care evoluează pentru Bayern au reușit să marcheze în acest meci: Cancelo, Pavard (de două ori) și Davies.

Irvin Cardona a mai redus din handicap fix înainte de finalul meciului, însă a fost în zadar. Echipa lui Julian Nagelsmann a câștigat în meciul cu Augsburg, scor 5-3. iar formația campioană s-a distanțat la două puncte de Borussia Dortmund. Echipa lui Edin Terzic s-a încurcat și a făcut egal, scor 2-2,  în derby-ul cu Schalke 04 de pe Veltins Arena.

 

Lasă un răspuns

18 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
18
0
Posteaza un comentariux