19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Borussia Mönchengladbach 3-2 FC Bayern

Borussia Mönchengladbach s-a impus în fața celor de la FC Bayern München, 3-2, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 21 a campionatului german.

Bavarezii nu au reușit să bifeze un nou rezultat pozitiv, asta după ce la mijlocul săptămânii s-au impus în fața celor de la PSG, 1-0, în prima manșă a optimilor Champions League.

Partida a început cum nu se poate mai prost pentru oaspeți, care au rămas cu un om în minus după un fault în calitate de ultim apărător făcut de Dayot Upamecano la Alassane Plea.

Glumește cu mine sau ce? Nimeni nu poate să mă facă să cred că acolo trebuia dat cartonaș roșu. E o decizie de rahat!”, a spus Julian Nagelsmann în urma unui discurs dur la adresa arbitrilor.

Lars Stindl a deschis scorul, cu un șut pe jos, în forță, în minutul 13. Golul egalizator a venit de la Choupo-Mouting în prima parte, în urma unui assist semnat de Davies.

Repriza secundă a adus desprinderea gazdelor, care au înscris prin Hofmann, din nou, și Marcus Thuram, vicecampionul mondial intrat pe teren în timpul confruntării.

Mathys Tel a marcat și el în prelungiri și a păstrat suspansul pentru finalul partidei, dar în cele din urmă Borussia Mönchengladbach s-a impus, 3-2, contra celor de la Bayern München.

Cu siguranță că se află sub presiune, dar de la un antrenor al lui Bayern – și în general de la orice antrenor – mă aștept să se controleze. E un subiect care va ține prima pagină a ziarelor în următoarele zile, de aceea mă aștept ca Bayern să stea de vorbă cu el”, a spus Lothar Matthaus, potrivit RMC Sport.

Ne-am aflat adversarul în DFB Pokal! Urmează să o întâlnim pe SC Freiburg în sferturile Cupei Germaniei!

 

Lasă un răspuns

27 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
27
0
Posteaza un comentariux