13 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern 1-1 Eintracht Frankfurt

Al treilea egal la rând pentru FC Bayern München. După remizele de 1-1 cu Leipzig și Köln, Campioana Germaniei se încurcă și cu Eintracht Frankfurt de data asta într-un meci care conta pentru etapa cu numărul 18 din Bundesliga.

Prima ocazie mare a bavarezilor a venit în minutul 30 când mingea a ajuns la Thomas Müller în urma șutului dat de Joshua Kimmich. Atât șutul lui Kimmich cât și al lui Müller au fost apărate de Kevin Trapp.

Echipa din München a dechis scorul patru minute mai târziu. Leroy Sane a fost scăpat din marcaj și acesta a șutat cu piciorul drept ca din tun lovind mingea din prima în urma pasei trimise de Thomas Müller. 1-0 a fost scorul la pauză.

În minutul 60, după un mare haos în careul lui Frankfurt, Musiala a încercat să-i scoată mingea lui Eric Maxim Choupo-Moting însă fiind cu spatele la poarta a decis să încerce să lovească mingea cu călcâiul dar până la urmă mingea a fost blocată. I-a trimis mingea cu ultimele puteri lui Leroy Sane însă șutul trimis de acesta a fost în blocaj.

În minutul 69 în urma unor greșeli mari de poziționare în apărare ale fundașilor bavarezi, Randal Kolo Muani egalează pentru Frankfurt din pasa lui Daichi Kamada și acesta închide tabela. De la 5 puncte distanță de locul 2 acum doar un punct le mai desparte pe Bayern și pe Union Berlin în urma celor trei egaluri la rând făcute de bavarezi.

Lasă un răspuns

11 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
11
0
Posteaza un comentariux