29 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern 1-1 FC Köln

Un nou egal în Bundesliga făcut de campioana Germaniei. După remiza cu Leipzig de pe Red Bull Arena, Bayern pierde din nou două puncte importante.

Ellyes Skhiri a deschis scorul în minutul 4 al partidei în urma unei lovituri de colț executate de Florian Kainz care i-a trimis lui Chabot, acesta a recentrat cu capul pentru Skhiri.

„Țapii” de la Köln au avut șansa să-și majoreze avantajul în minutul 28 după ratarea aceluiași Skhiri care a fost foarte aproape de a reuși dubla pe Allianz Arena însă Yann Sommer a fost la post de această dată.

Bavarezii au controlat total jocul având 78% posesie. A fost un asediu total la poarta echipei antrenate de Steffen Baumgart iar asta s-a văzut având în vedere cele 25 de șuturi expediate de Campioana Record a Germaniei. cea mai mare ocazie a campioanei a fost lovitura de cap trimisă de Thomas Müller în minutul 79. 

Într-un final, echipa din München salvează un punct grație golului de la 30 de metri marcat de căpitanul lui Bayern, Joshua Kimmich, chiar în minutul 90 al partidei.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux