18 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica Hertha Berlin – FC Bayern

18 puncte în grupa UEFA Champions League asigurate. Următoarea oprire? Berlin. FC Bayern va călători mâine în capitala Germaniei pentru a-i înfrunta pe cei de la Hertha, în speranța că vor reuși să redobândească primul loc în campionat, ocupat în prezent de rivala din oraș a adversarei noastre de mâine, Union Berlin.

  • FC Bayern a câștigat ultimele cinci meciuri din Bundesliga împotriva lui Hertha BSC. Din totalul actual al Bundesligii, singurele echipe care nu au reușit să câștige puncte împotriva lui Bayern de la începutul anului 2020 până în prezent sunt Schalke 04 și 1. FC Köln.

 

  • Echipa lui Julian Nagelsmann a marcat deja 38 de goluri în acest sezon, fiind aproape de a-și egala propriul record din Bundesliga din sezonul trecut, când bavarezii au marcat 41 de goluri după 12 meciuri. Dar aportul lor actual este cu siguranță suficient pentru a-i plasa în fruntea elitei europene. Nicio altă echipă din primele cinci ligi ale continentului nu a marcat atât de multe goluri în ligă ca FC Bayern până în weekendul trecut inclusiv – cel mai apropiat fiind Manchester City (37) din Anglia și Paris Saint-Germain (36) din Franța.

 

  • În acest sezon, bavarezii au marcat 24 de goluri în prima repriză – un record în această etapă a campaniei. Oponenții de la Hertha, între timp, au reușit să marcheze doar patru goluri în prima repriză în cele 12 etape de până acum, cea mai mică cifră din ligă.

 

  • Eric Maxim Choupo-Moting ar putea să facă cea de-a 50-a apariție în Bundesliga sâmbătă, la Berlin, și chiar să sărbătorească prin reușita unui record personal. Atacantul a marcat în ultimele trei meciuri consecutive din Bundesliga, o performanță pe care a realizat-o ultima dată pentru Mainz în martie 2014. Cu toate acestea, el nu a reușit niciodată să înscrie în mai multe meciuri consecutive – asta s-ar putea schimba mâine.

  • Julian Nagelsmann nu a pierdut niciuna din cele 13 confruntări ale sale cu Hertha Berlin, adunând 9 victorii și 4 egaluri în acest progres. Hertha este singura echipă împotriva căreia antrenorul nostru are o asemenea performanță. În același timp, antrenorul Herthei, Sandro Schwarz, nu a câștigat niciun punct în 5 meciuri cu bavarezii.

 

Declarațiile lui Julian Nagelsmann înainte de meci

Manuel Neuer se va antrena cu echipa astăzi. Trebuie să vedem cum va reacționa umărul lui, dar presupun că va călători la Berlin și va juca mâine. Leroy și Lucas vor reveni și ei în echipă. Thomas și Matthijs sunt out.

Matthijs a avut din nou probleme la genunchi ieri. Am încercat să-l integrăm înapoi în antrenamentul echipei, dar nu a mers. În ceea ce privește Thomas, sperăm că se va întoarce săptămâna viitoare.

despre Coman: A avut probleme musculare din nou și din nou în ultimele săptămâni – rigiditate musculară și crampe. Știe că poate juca mai bine decât acum. Trebuie să simtă prospețime maximă în mușchii lui, atunci ar fi de neînlocuit pentru noi.

despre extragerea CL: Aș lua orice adversar. Cu siguranță sunt extrageri mai ușoare decât Liverpool. Dar se poate spune și că nu multe echipe vor să ne înfrunte. Forma actuală nu contează – jocurile vor fi în câteva luni. Nu pot face nimic ca să-l influențez, așa că așteptăm.

 

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux