18 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Viktoria Plzen 2-4 FC Bayern

Bavarezii au turat motoarele doar o repriză și au obținut ”biletele” pentru optimile UCL.

FC Bayern München s-a distrat în prima repriză a meciului cu Plzen, însă a lăsat-o mai moale în actul secund și s-a impus cu 4-2, scor care îi asigură calificarea în optimile UEFA Champions League, după patru etape.

Campioana Germaniei a început ”ca din pușcă” partida din Cehia. Bayern a lovit pentru prima dată în minutul 10, prin Mane. Apoi, patru minute mai târziu, Muller și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

În minutul 25 era deja 3-0 în favoarea bavarezilor. Goretzka a marcat după o pasă a lui Muller, iar până la pauză a făcut dubla. Cu victoria ”în buzunar”, Nagelsmann a efectuat mai multe schimbări în repriza a doua, iar Plzen a marcat în minutul 62, prin Vlkanova.

Cehii au mai modificat tabela o dată în minutul 75, grație reușitei lui Kliment, și partida s-a încheiat cu victoria lui Bayern, 4-2. Germanii au obținut biletele pentru optimi, cu 12 puncte, în timp ce Plzen rămâne ”lanterna roșie”, fără niciun punct. În celălalt meci al grupei, Barcelona remizat cu Inter, 3-3.

clasament-grupac-ucl-etapa4
sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux