14 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica VfL Bochum – FC Bayern

Bayern călătorește către vestul Germaniei în acest weekend, pentru a înfrunta duminică, începând cu 18:30, pe VfL Bochum. Bavarezii s-au impus fără nicio problemă în primele două meciuri de Bundesliga, iar acum caută să-și extindă lista de rezultate favorabile pentru acest start de sezon.

  • FC Bayern a câștigat 46 din cele 70 de meciuri de Bundesliga disputate împotriva lui Bochum (alături de 15 egaluri și 9 înfrângeri). Bavarezii au înregistrat cea mai mare rată de victorii (66%) și cea mai mică rată de înfrângeri (13%) împotriva lui Bochum, procente ce sunt de neegalat împotriva oricărei alte echipe pe care aceștia au întâlnit-o de peste 60 de ori în Bundesliga. Un alt fapt în favoarea lui Bayern: în ultimele 48 de meciuri din Bundesliga împotriva unei echipe aflate pe un loc de retrogradare (Bochum este în prezent pe locul 17), Bayern nu a pierdut niciodată (40 de victorii, opt remize).

  • În ultima întâlnire cu cei de la Bochum, Bayern a suferit o înfrângere cu 4-2. Două înfrângeri consecutive împotriva lui Bochum sunt fără precedent, iar ultima dată când bavarezii au jucat două meciuri în campionat la rând fără a câștiga împotriva VfL Bochum a fost în 1998 (două remize).

 

  • Incluzând Supercupa, Bayern a marcat de 13 ori în primele trei meciuri competitive ale sezonului. Campioana record a Germaniei a mai reușit această performanță de două ori în acest mileniu până acum (2000/01 și 2016/17), iar ultima dată când a marcat mai mult a fost în 1988/89 (16).

  • Cu trei goluri după două etape, Jamal Musiala conduce clasamentul marcatorilor din Bundesliga. Etapa trecută, tânărul internațional german a marcat al 14-lea său gol în Bundesliga, devenind cel mai tânăr jucător german care a atins această bornă la vârsta de 19 ani și 169 de zile. Doar englezul Jadon Sancho era mai tânăr când a marcat al 14-lea gol în Bundesliga (19 ani și 145 de zile).

 

Declarațiile lui Julian Nagelsmann înainte de meci

Jamal Musiala va rata meciul de duminică din cauza unei probleme în zona adductorilor. Nu este nimic dramatic, dar trebuie să fim atenți.

Matthijs are un ligament rupt la mână, Serge are o accidentare la încheietura mâinii plus probleme la adductor. Upa a primit o lovitură la peroneu, așa că nu știm încă dacă poate juca. Sunt 2-3 schimbări planificate pentru primul 11.

Până și Sadio, care joacă bine și este de talie mondială, spune că trebuie să se obișnuiască cu toate procedurile noi deși a mai jucat într-o ligă de top. Ryan sau Nous au nevoie de timp. Acest lucru este destul de normal și le voi acorda timpul necesar.

despre Coman: Se încadrează foarte bine în conceptul nostru. Dacă îl întrebi, nu este un extrem, îi place să joace central, dar asta este valabil pentru toată lumea și începe când ești tânăr. Dar poate juca și pe aripi. Pentru mine este important cum se antrenează.

 

 

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux