21 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FSV Mainz – FC Bayern

Finalul campionatului german este aproape de final. După ce şi-au securizat titlul de campioni împotriva Borussiei Dortmund săptămâna trecută, bavarezii vor efectua o deplasare pentru a disputa un meci împotriva ocupantei locului 10, FSV Mainz.

  • FC Bayern a câştigat 8 din ultimele 9 meciuri împotriva lui Mainz, însă în ultima întâlnire în deplasare cu aceştia, bavarezii nu au reuşit să se impună, Mainz a reuşit să învingă cu 2-1 în aprilie 2021. Procentajul de victorii împotriva lui Mainz este de 73% (11 meciuri câştigate din 15), fiind cel mai mare procentaj obţinut de Bayern împotriva echipelor cu care a jucat cel puţin de 5 ori în deplasare.

 

  • Bayern a înscris 92 de goluri în acest sezon. Această cifră egalează recordul existent, stabilit tot de bavarezi în sezonul 2019/20. Acum, elevii lui Julian Nagelsmann au nevoie de 9 goluri ca să egaleze un alt record de goluri (101 goluri înscrise într-un sezon – 1971/72)

  • Dacă Bayern înscrie împotriva lui Mainz, va fi cel de-al 47-lea gol marcat în deplasare. De asemenea, acesta va constitui un alt record, deţinut tot de Bayern, stabilit în sezonul 2019/20.

 

  • Serge Gnabry a marcat cel de-al 13-lea gol al său din acest sezon împotriva Borussiei Dortmund, stabilind un record propriu de goluri marcate într-un sezon.

  • Bayern şi Mainz sunt echipele care au înregistrat cele mai multe secvenţe de pressing într-un singur meci în acest sezon. Bayern a produs 20/meci, iar Mainz 18/meci. Ambele echipe au înscris câte 7 goluri după ce au obţinut posesia în urma pressing-ului. 

Declaraţiile lui Julian Nagelsmann înainte de meci

(despre situaţia lui Lewandowski) Mereu este bine pentru club să planifice securitatea. Mi-aş dori să ajungem la un acord cu Lewy, vreau să-şi prelungească contractul.

Thomas Muller este bolnav, nu e Corona, dar nu va călători la Mainz. Choupo va fi titular, merită asta după ce a fost bolnav şi după absenţa la AFCON.

Marcel Sabitzer are şanse mari să înceapă mâine. Lewy va juca de asemenea dacă va fi sănătos. Nu vom schimba mare lucru, ne vom asigura că cei mai în formă jucători vor fi pe teren.

Împrumutul lui Tanguy nu este o opţiune, cu siguranţă va rămâne la noi, a crescut bine.

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux