19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ryan Gravenberch din vară la Bayern?

În ultimele două săptămâni, mijlocașul lui Ajax, Ryan Gravenberch a devenit o țintă pentru Die Roten. Cea mai recentă stire din Olanda sugerează că Gravenberch este foarte interesat să se alăture lui Bayern, pe măsură ce au loc mai multe discuții cu reprezentanții săi.

Potrivit lui Mike Verweij de la De Telegraaf, Gravenberch este flexibil în ceea ce privește pachetul salarial de la Bayern. Tânărul mijlocaș este atras de proiectul sportiv din Bavaria, așa că este dornic să finalizeze acest transfer în vară. Die Roten a purtat discuții cu Mino Raiola, agentul lui Gravenberch, cu privire la un transfer.

Dorința lui Gravenberch de a se alătura lui Bayern nu înseamnă că transferul va fi simplu. Rămâne de văzut dacă Rekordmeister va plăti taxa de aproximativ 25-30 de milioane de euro cerută de Ajax. Clubul german va căuta să reducă această sumă, deoarece Gravenberch mai are doar un an din contractul actual cu Ajax.

Ryan Gravenberch este considerat unul dintre cei mai talentați mijlocași din grupa sa de vârstă din Europa. Mijlocașul în vârstă de 19 ani a jucat deja mai multe meciuri pentru naționala Olandei. Die Roten nu s-a bucurat, în ultimul timp, de prea multe succese când vine vorba de transferul mijlocașilor tineri. Clubul bavarez va trebui să se asigure că îi acordă lui Gravenberch un timp amplu de joc, pentru a-și împlini potențialul. Bayern a încercat să integreze oameni precum Renato Sanches, Marc Roca și Mickael Cuisance în ultimele sezoane, dar fără prea mare succes.

În ceea ce privește plecările din departamentul de mijloc, Corentin Tolisso este de așteptat să părăsească Bavaria. De asemenea, este probabil ca Roca să caute o mutare temporară sau permanentă în vară, pentru a obține un timp de joc mai consistent.

Pe lângă transferul unui mijlocaș, Rekordmeister va căuta și-să întărească defensiva în vară. Se așteaptă ca Bayern să caute un înlocuitor pentru Niklas Sule. Poziția de fundaș dreapta trebuie abordată, deoarece și Bouna Sarr este așteptat să plece în vară, iar Benjamin Pavard ar prefera să joace în centrul defensivei.

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux