9 August 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Köln – FC Bayern

În urma înfrângerii suferite împotriva Borussiei Monchengladbach de săptămâna trecută, FC Bayern își dorește acum să revină pe căile succesului. Mâine, începând cu ora 16:30, Bayern va efectua prima deplasare din noul an, și va disputa un meci împotriva lui FC Koln.

  • Bayern are un procentaj de victorii de 100% în ultimele 8 meciuri împotriva țapilor, totodată, bavarezii sunt neînvinși în ultimele 15 meciuri din Bundesliga împotriva lui Koln (14 victorii și un egal). FC Koln este echipa împotriva căreia bavarezii au cea mai lungă serie de victorii și cea mai lungă serie de meciuri fără a fi învinși.

 

  • În etapa anterioară, bavarezii și-au egalat propriul record: aceștia au marcat cel puțin un gol în fiecare din ultimele 65 de etape de Bundesliga (record stabilit anterior de bavarezi între 2012 și 2014). În cadrul meciului de mâine, băieții lui Julian Nagelsmann au șansa să stabilească un nou record la acest capitol. De asemenea, FC Bayern a găsit poarta în fiecare dintre ultimele 42 de meciuri în deplasare din Bundesliga – un alt record în desfășurare. Bavarezii au marcat în total 57 de goluri în acest sezon, cu patru mai multe decât a marcat vreo echipă vreodată după primele 18 etape.

 

 

  • Gazdele au pierdut doar unul dintre cele nouă meciuri din Bundesliga disputate acasă în acest sezon (5 victorii, 3 egaluri). Cu toate acestea, Bayern se laudă cu cel mai bun record în deplasare din ligă, fiind singura echipă care a pierdut doar o singură dată în deplasările ei (6 victorii, un egal și o înfrângere).

 

  • Serge Gnabry a marcat o dublă în fiecare dintre ultimele două meciuri împotriva lui Köln. Per total, extrema lui Bayern a marcat de 11 ori în opt întâlniri din Bundesliga cu țapii – mai mult decât împotriva oricărei alte echipe.

 

 

  • Și în 2022 Robert Lewandowski își continuă forma fantastică. Mașinăria de goluri poloneză a marcat vineri, împotriva Borussiei Monchengladbach, al 20-lea gol al acestui sezon de Bundesliga, reușind să ajungă la al șaptelea sezon consecutiv în care marchează cel puțin 20 de goluri. Doar Gerd Muller a reușit să aibă mai multe sezoane în care a marcat cel puțin 20 de goluri, legendarul atacant german a reușit această performanță timp de 10 sezoane (în perioada 1968 – 1978). Lewy este un jucător incomod pentru adversarii de mâine, având în vedere că și-a făcut apariția pe tabela de scor în ultimele 6 întâlniri împotriva acestora.

 

 

 

Declarațiile lui Julian Nagelsmann înainte de meci

 

 

Alphonso Davies are semne de miocardită ușoară după infecția cu Corona. Nu este nimic dramatic, dar va fi exclus în următoarele câteva săptămâni pentru că este nevoie de timp pentru a se vindeca.

Nimeni nu este încă 100% în formă. Upa, Tanguy, Leroy, Omar, Manu vor reveni în echipă, dar în afară de Manu, ceilalți nu sunt pregătiți pentru a fi titulari.

Cei doi care au intrat împotriva lui Gladbach (Wanner & Copado) vor fi în echipă, s-au descurcat bine. Din punct de vedere al perspectivei, cred că pot conduce astfel de jucători în direcția bună.

Mă gândesc mereu la transferuri, face parte din munca mea. Întotdeauna am fost un mare fan al transferurilor de iarnă, asta aduce o gură de aer proaspăt echipei. Dar ianuarie este întotdeauna o lună complicată și scumpă. Aceste lucruri sunt în discuție.

 

 

Distribuie pe:
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux