29 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern i-a prelungit contractul lui Leon Goretzka

Leon Goretzka (26 de ani) şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen până în 2026, a anunţat, joi, campioana Bundesligii.

Am câştigat tot ce se putea câştiga în ultimii trei ani. Ce ar fi chiar mai bine decât câştigarea de trofee, ar fi confirmarea şi repetarea acestor succese”, a declarat internaţionalul german pe site-ul clubului.

Leon Goretzka a prelungit cu Bayern Munchen până în 2026

Vânat de cluburi la fel de mari ca Bayern, Goretzka a ales continuitatea şi va sta încă 5 ani la campioana Germaniei.

Echipa, clubul şi mediul în care suntem, nu sunt numai la un înalt nivel de profesionism, dar dau şi un caracter de familie. Sunt foarte bucuros să îmi prelungesc contractul până în 2026”, a mai spus Goretzka.

Leon Goretzka a venit la Bayern de la Schalke 04 în 2018, din postura de jucător liber, iar precedentul său contract urma să expire la finalul sezonului în curs.

Bosniacul Hasan Salihamidzic, membru în consiliul de conducere al bavarezilor, a afirmat că Leon Goretzka ”a devenit un jucător cheie şi o imagine a echipei”.

Goretzka a câştigat cu Bayern trei titluri în Bundesliga, două Cupe ale Germaniei şi trofeul Champions League, în 2020. El a înscris 25 de goluri în 118 meciuri oficiale pentru bavarezi, notează Agerpres.

sursa digisport.ro

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux