2 December 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bremer SV – FC Bayern 0-12

Bayern Munchen a obținut o victorie incredibilă în Cupa Germaniei! Miercuri seara, campioana din Bundesliga a distrus-o pe Bremer și s-a impus cu un categoric 12-0.

Pe „Stadion am Panzenberg”, Bayern n-a avut milă de Bremer și a marcat de cinci ori în prima repriză, cu toate că a mizat pe multe rezerve, după ce a început sezonul în forță și a câștigat Supercupa Germaniei.

Într-un singur meci, Choupo-Moting a marcat mai multe goluri (4) decât în tot sezonul precedent din Bundesliga, dar este greu de crezut că se poate impune ca titular și în campionat.

Bremer – Bayern 0-12. Campioana a scris istorie în Cupa Germaniei

Opt minute. Atât au rezistat amatorii de la Bremer, până la golul lui Choupo-Moting, care s-a distrat cu defensiva gazdelor.
Camerunezul a făcut tripla până la pauză, iar apoi a înscris și în repriza secundă, atunci când Bremer a cedat complet din punct de vedere fizic.

În doar 45 de minute, Bayern a marcat nu mai puțin de șapte goluri, patru dintre reușite venind în ultimele zece minute, perioadă în care cei de la Bremer practic „n-au mai existat” pe teren.

Julian Nagelsmann a intrat repede în istoria grupării din Munchen. Până acum, în istoria clubului, Bayern a învins doar o singură dată la un scor mai mare: în 1997, tot în Cupa Germaniei, bavarezii au dat de pământ cu DJK Waldberg, pe care au învins-o cu 16-1.

10.093 de spectatori au asistat la meciul Bremer – Bayern. Partida s-a disputat la Bremen, acolo unde cea mai importantă echipă este Werder, care a retrogradat recent din Bundesliga.

sursa: prosport.ro

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux