18 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Bayern – FC Augsburg

Bayern si Augsburg o sa isi incheie aventura in acesta editie de Bundesliga intr-o partida ce o sa aiba loc pe Allianz Arena din München. Formatia gazda este bineinteles mare favorita la victorie.

FC Bayern Münchenvine dupa un 2-2 la Freiburg, meci in care Robert Lewandowski a egalat recordul lui Gerd Müller, 40 de goluri marcate intr-un singur sezon. Bayern a castigat titlul matematic, ea avand 10 puncte avans fata de a 2-a clasata Leipzig, cu o partida inainte de final. In februarie 2020 este ultima oara cand nu a inscris intr-un meci. Defensiva a primit insa gol in 3 din ultimele 5 meciuri. Are o singura infrangere in ultimele 7 meciuri, la Mainz, iar pe 4 din celelalte 6 le-a castigat. Legat de meciurile pe teren propriu, echipa din Bavaria vine dupa 2 victorii clare, cu 2-0 si 6-0 si impotriva celor de la Leverkusen si respectiv Mönchengladbach. Tanguy Nianzou este suspendat si de aceea nu este eligibil. Douglas Costa si Leon Goretzka sunt anuntati ca fiind indisponibili din cauza unor accidentari. Ron-Thorben Hoffmann este incert, insa oricum ar fi fost sanse mici sa fie titular. Acest meci o sa fie ultimul pentru antrenorul Hansi Flick si pentru 3 jucatori emblematici ai acestui club: Javi Martinez, Jerome Boateng si David Alaba.

FC Augsburga reusit sa se salveze de la retrogradare deoarece este pe locul 12 cu 36 de puncte adunate in 33 de etape. In ultimele 3 partide a marcat si in cea mai recenta dintre ele nu a incasat gol. Vine dupa un succes cu Bremen, dar inainte de asta a avut 3 infrangeri la rand. Sufera teribil in deplasari din moment ce pe 8 din ultimele 9 meciuri le-a pierdut, rezultatul pozitiv fiind o victorie la Mainz. Noah Bazee si Felix Uduokhai se pare ca nu vor putea evolua, ambii fiind accidentati. Ruben Vargas este suspendat si nu poate fi utilizat. Fredrik Jensen este si el incert si e putin probail sa fie introdus pe gazon.

Augsburg: Gikiewicz – Gumny, R. Oxford, Gouweleeuw, Iago – Caligiuri, Moravek, Khedira, Hahn – Richter, Niederlechner.

Bayern: Neuer – Süle, Boateng, Hernandez, Davies – Gnabry, Kimmich, Müller, Alaba, Coman – Lewandowski

sursa: biletu-zilei.com

 

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux