5 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Robert Lewandowski esta apt de joc și e gata să îi întreacă recordul lui Gerd Müller

Robert Lewandowski și-a declarat dorința de a întrece recordul de lungă durată în Bundesliga, record ce îi aparține lui Gerd Müller, sunt șanse mari ca actualul jucător al lui Bayern să revină în acțiune împotriva celor de la 1. FSV Mainz, meciul o să se joace sâmbătă.

Lewandowski a marcat 35 de goluri în doar 25 de apariții în Bundesliga în acest sezon, dar a lipsit pentru o lună după ce se lovise la ligamentele genunchiului, a suferit această accidentare în urma unui meci între naționale, Polonia – Andorra.

După ce a urmat un program în care se antrena individual pentru a-și face recuperarea de după accidentare, jucătorul polonez în vârstă de 32 de ani a participat la sesiunea de antrenament de miercuri dimineață în care se antrena din nou cu restul echipei.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_SgkvSDRowM?ab_channel=Bundesliga]

Acum are ocazia de a bate un nou record în Bundesliga, cu patru meciuri rămase, Lewandowski mai are de marcat 6 goluri pentru a reuși să îi doboare recordul lui Gerd Müller, fostul atacant german care a jucat la Bayern a reușit să înscrie 40 de goluri într-un singur sezon al campionatului german, sezonul 1971/1972, Lewandowski este foarte aproape să îi spargă recordul.

„Nu știu dacă o să reușesc acest lucru acum, dar sper că atunci când mă voi întoarce pe teren, să pot da același randament ca și înainte încă din primul minut, reușind să fiu din nou la cel mai înalt nivel și să înscriu goluri” a spus atacantul polonez.

O victorie în etapa cu numărul 31 îi va da lui Bayern titlul cu numărul 31 de campioană a Germaniei, ultimele 9 din ele fiind câștigate consecutiv. Se pare că Flick poate să apeleze din nou la golgheterul campionatului pentru prima dată după câteva meciuri în care a lipsit din cauza accidentării.

“A avut o sesiune de antrenament bună miercuri. Suntem bucuroși că s-a întors mai devreme decât am fi crezut și cu siguranță este o opțiune pentru meciul de sâmbătă, le-am spus jucătorilor înainte de meci că putem face un mare pas către obiectivul nostru. Acum avem un meci la Mainz sâmbătă, vrem să-l câștigăm dacă este posibil, atunci ne puteți felicita!”, a spus Flick, care și-a văzut echipa câștigând în meciul cu Bayer Leverkusen cu 2-0 marți pentru a se distanța la puncte față de echipa de pe locul 2, RB Leipzig.

 

 

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux
()
x