9 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern – Bayer Leverkusen 2-0

În plin scandal legat de Superligă, nemţii îşi văd de treabă. Bayern a câştigat în Bundesliga şi este la un pas de a câștiga titlul cu numărul 31 din care al 9-lea la rând.

FC Bayerna luat-o tare pe Leverkusenşi după mai puţin de un sfert de oră de la start era deja 2-0 pentru bavarezi. Choupo-Monting a deschis scorul pe Allianz Arena. Kimmich a făcut 2-0 şi a stabilit învingătoarea partidei. În rest, portarii şi-au făcut treaba. Hradecky s-a opus la lovitura liberă a lui Alaba (44). Neuer a fost apărat de bară la şutul lui Bellarabi (69), apoi a fost el la post la execuţia lui Amiri (75), iar Bayern s-a impus cu 2-0.

Bavarezii pot pune şampania la rece pentru a sărbători un nou titlu, după ce Leipzig a cedat surprinzător la Köln. Căpitanul ţapilor a deschis scorul imediat după reluare. Haidara a reuşit să egaleze cu un şut frumos. Acelaşi Hector a mai înscris o dată pentru Koln, iar în partea superioară a clasamentului totul e clar: cu patru etape înainte de final, iar Bayern are un avans de 10 puncte şi poate sărbători un nou titlu etapa viitoare, la Mainz!

sursa: telekomsport.ro

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux
()
x