9 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Robert Lewandowski a revenit la antrenamentele lui Bayern

Robert Lewandowski s-a întors luni la antrenamentul lui Bayern München, la două săptămâni după ce s-a accidentat la ligamentele de la genunchiul drept, în timp ce se afla la datoria internațională cu Polonia.

Atacantul de 32 de ani a finalizat sprinturi și exerciții cu mingea în timpul unei sesiuni individuale la complexul de antrenament Säbener Straße al clubului.

Lewandowski a marcat de două ori în victoria cu 3-0 a țării sale asupra Andorrei în grupa I a calificării pentru Cupa Mondială FIFA 2022 pe 28 martie, dar a fost apoi scos de pe teren după 63 de minute.

Cel mai bun jucător FIFA din 2020 a aflat ca va lipsi aproximativ o lună și a ratat deja jocurile împotriva lui RB Leipzig, Paris Saint-Germain și Union Berlin.

El nu a călătorit pentru returul lui Bayern din UEFA Champions League de la Paris și este puțin probabil să fie implicat în meciul din weekend, când bavarezii vor călători la Wolfsburg, dar ar putea reveni împotriva lui Bayer Leverkusen (20 aprilie) sau Mainz ( 24 aprilie).


Lewandowski a înscris un număr incredibil de 35 de goluri în 25 de meciuri de campionat din acest sezon și fusese pe drumul cel bun pentru a dobora recordul din lui Gerd Müller de 40 de goluri din campania 1971/72.

Polonezul conduce de asemenea si in cursa pentru Gheata de Aur, înaintea lui Cristiano Ronaldo (25 de goluri), Andre Silva (23), Lionel Messi (23) și Erling Haaland (21).

În concluzie, Lewandowski a marcat 42 de goluri în 36 de jocuri competitive pentru Bayern în 2020/21. El a inscris de 55 de ori în 47 de meciuri în sezonul trecut, cand Bayern a reusit tripla.

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux
()
x