27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica Germania – Macedonia de Nord

Germania primește vizita Macedoniei de Nord, în preliminariile CM 2022. Germania este marea favorită a grupei și a bifat, deja, două victorii, în tot atâtea meciuri. Macedonia de Nord a jucat bine, din punct de vedere ofensiv, la București, dar a pierdut și și-a scos pârleala pe seama Liechtensteinului.

Germania este marea favorită a grupei și este greu de crezut că se va împiedica până la final. Asta ar însemna ca naționala lui Joachim Low să termine cu maximum de puncte, ceea ce nu este deloc imposibil, la cum a arătat Mannschaftul în primele două partide. Islanda și România au fost victimele Germaniei, care a marcat doar 4 goluri, deși a avut o mulțime de ocazii. Mai ales la București, unde Niță a făcut ca Germania să și tremure puțin, pe final, când Stanciu a avut o mare ocazie de a marca.

Indiferent de formula folosită, Low are la dispoziție o echipă fantastică. Germaniei îi place posesia, iar acțiunile sale sunt exotrem de bine puse la punct. E posibil ca Low să-i dea posibilitatea lui Musiala să joace din primul minut, în spatele lui Gnabry, marcatorul de pe Arena Națională. Foarte probabil, Philipp Max și Timo Werner vor intra tot din primul minut.

Germania a câștigat 13 dintre ultimele 15 meciuri jucate în preliminariile și la campionatul mondial. Fostă campioană mondială în 2014, Germania trece printr-o perioadă de tranziție, care, cu excepția acelui 0-6 din Spania, din toamna trecută, nu s-a făcut prea mult simțită.

Macedonia de Nord merge în Germania să-și joace șansa. Pandev & Co au jucat bine la București, unde au revenit de la 0-2 în doar două minute, dar au plătit pentru lejeritățile din defensivă. Nici măcar sistemul cu 3 fundași centrali nu a reușit să acopere găurile din apărarea Macedoniei, care i-a permis României să trimită nu mai puțin de 10 șuturi pe spațiul porții. După eșecul de la București, Macedonia de Nord s-a răzbunat pe Liechtenstein, pe care a învins-o cu 5-0.

Trajkovski a marcat de două ori cu Liechtenstein, după ce o făcuse și împotriva României, și nu are cum să lipsească din primul 11. La fel și Pandev, mai ales că defensiva Germaniei n-a fost foarte sigură la București. Totul e să reușească să depășească pressingul extrem de agresiv pe care-l face naționala lui Joachim Low.

Macedonia de Nord a alternat victoriile și eșecurile în ultimele 5 meciuri. În ultimele 3 partide ale Macedoniei, în preliminariile campionatului mondial, s-au marcat cel puțin 3 goluri.

Echipe probabile:

Germania: Ter Stegen – Klostermann, Ginter, Rudiger, Max – Kimmich, Gundogan – Havertz, Musiala, Werner – Gnabry

Macedonia de Nord: Dimitrievski – Ristovski, Musliu, Ristevski, Alioski – Radeski, Spirovski, Bardhi, Elmas – Pandev, Trajkovski

sursa: pariurix.com

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux
()
x