28 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ce se va întâmpla cu contractele lui Goretzka, Kimmich, Coman și Süle?

În urma confirmării transferului lui Dayot Upamecano și a presupusului acord cu Omar Richards, Bayern va pune accent mai mare pe prelungirile contractelor pentru a evita un nou caz Alaba.

Potrivit Sport BILD, bavarezii vor să prelungească contractele lui Joshua Kimmich, Leon Goretzka și Kingsley Coman. De fapt, Brazzo a confirmat intențiile clubului pe termen lung: „Scopul nostru este de a mentine nucleul de jucători care au obținut succese cu noi”.

▪ Cazul lui Goretzka este cel mai bun, clubul discutând deja despre prelungirea contractului său (scadent în 2022). Ambele părți doresc să continue să lucreze împreună și nu există nimic care să împiedice finalizarea acordului în jurul lunii mai.

▪ Contractul lui Joshua Kimmich durează până în 2023, dar au avut loc și primele negocieri cu el. Inainte de discuții mai specifice, Kimmich vrea să afle planurile bavarezilor despre viitorul clubului, apoi să ia decizia. Probabil că nici el nu va avea vreun obstacol în calea semnării noului contract.

▪ Cazul lui Kingsley Coman pare cel mai complicat (contractul francezului expiră în doi ani) deoarece interesul din vară al lui Manchester United a fost mai serios decât se știe până acum, continuă să scrie Sport BILD. Clubul englez i-ar fi semnalat deja lui Coman că ar putea câștiga 8 milioane net. Totusi, Kingsley ar dori să isi extindă contractul cu Bayern, dar ar dori mai multă apreciere în ceea ce privește salariul.

▪La fel ca in cazul lui Leon Goretzka, contractul lui Niklas Süle expiră în 2022. Cu toate acestea, potrivit unui articol de miercuri din Abendzeitung din München, Chelsea este probabil cea mai interesata de transferul fundașului. Nu se poate exclude faptul că Bayern probabil ii va face o oferta de prelungire a contractului. Momentan clubul nu a dat încă niciun semn că va fi vândut, iar Süle se simte bine la Munchen, de asemenea, Hansi Flick are încredere în el. In cazul in care va decide sa plece, o mare întrebare este despre câtă concurență va avea și la ce rol ar putea să se aștepte sub conducerea lui Tuchel. Dacă nu se ajunge la un acord până la începutul sezonului viitor, Bayern l-ar putea vinde.

Si contractul lui Corentin Tolisso (26 ani) expiră în 2022, insa mijlocasul central va fi pus pe lista de transferuri, o prelungire a contractului cu el nu este planificată. Câștigătorul Cupei Mondiale din 2018 ar putea sa aduca banii necesari pentru transferul unui nou mijlocas central.

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux
()
x