29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Holstein Kiel – FC Bayern 2-2 (6-5 dupa penalty-uri)

Bayern Munchen a fost eliminată surprinzător din Cupa Germaniei, de o echipă din liga a 2-a. Campioana ultimelor 8 sezoane din Bundesliga a fost învinsă dramatic în “16-imi” de Kiel la loviturile de departajare, scor 2-2 (6-5).

Kiel a produs marea surpriză din Cupa Germaniei, eliminând gigantul Bayern Munchen, care sezonul precedent a cucerit 5 trofee din 5 posibile. Deși a folosit majoritatea jucătorilor titulari în duelul de pe terenul micuței echipe care ocupă locul 3 în 2.Bundesliga, formația lui Hansi Flick a avut o seară complicată.

Bayern a fost cea care a deschis scorul în minutul 14, prin Gnabry, iar totul părea să meargă în direcția așteptată de toată lumea. Apoi, a sosit prima lovitură din partea lui Kiel. Bartels a restabilit egalitatea în minutul 37, după un assist oferit de Dehm, iar la vestiare s-a intrat cu scorul de 1-1.

Bavarezii au ieșit mai montați de la vestiare și au preluat din nou conducerea în minutul 47, după golul lui Sane.

Bayern Munchen, eliminată din Cupa Germaniei la loviturile de departajare de Kiel, echipă din liga a 2-a

Pe teren și-au mai făcut apariția super-marcatorul Lewandowski, Douglas Costa, Pavard și Roca, iar Flick părea că a securizat calificarea. Dar micuța Kiel nu a renunțat și a lovit letal pe final. Wahl a adus egalarea în minutul 90+5, la ultima fază, iar partida a intrat în extra-time.

Scorul a rămas neschimbat în extra-time, iar echipa calificată în optimi s-a decis la loviturile de departajare. Acolo, jucătorii lui Kiel au executat impecabil, reușit să înscrie în toate cele 6 serii executate. În ultima serie, Roca – mijlocașul spaniol al lui Bayern – a cedat presiunii și a ratat, iar Kiel a obținut o calificare uriașă.

Bayern Munchen, eliminată din Cupa Germaniei de o echipă din ligile inferioare pentru prima oară după 17 ani

Jucătorii lui Bayern care au marcat la loviturile de departajare: Lewandowski, Kimmich, Muller, Alaba, Costa

Jucătorii lui Kiel care au marcat la loviturile de departajare: Wahl, Arslan, Serra, Lee Jae-Sung, Hauptmann, Bartels

Astfel, Bayern a ieșit din prima cursă către un trofeu în actualul sezon, după o stagiune precedentă perfectă, cu 5 trofee din 5 posibile. Este pentru prima, începând din 2004, când bavarezii sunt eliminați din Cupa Germaniei de o echipă din ligile inferioare.

În optimi, Kiel va juca împotriva lui Darmstadt, pe teren propriu.

sursa: eurosport.ro

Lasă un răspuns

13 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
13
0
Posteaza un comentariux