21 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica meciului Union Berlin vs. Bayern München

Astazi, duminica 17 mai, se va disputa partida Union Berlin – Bayern München. Ne vom bucura sa revedem echipa noastra jucand dupa o pauza de doua luni.

Istoria confruntarilor dintre cele doua echipe se rezuma doar la partida tur castigata de Bayern cu 2-1.

Cateva cuvinte despre adversara noastra de astazi:
– in anii 20 a dominat zona Berlinului, iar in 1923 a terminat campionatul pe locul 2. Numele pe care il are acum l-a luat in 1966, iar cea mai mare perioada de timp aa petrecut-o in ligile inferioare.

– in sezonul 2000-01 al Cupei Germaniei si proaspat membra a ligii a 3-a, reuseste sa ajunga pana in finala Cupei Germaniei unde e invinsa de Schalke 04.

– acest club si-a facut un renume ca fiind un club anti-STASI ( STASI – politia secreta a Germaniei Democrate), dar si ca club al muncitorilor in comparatie cu mult mai bogata Hertha Berlin.

Hansi Flick intr-un interviu inaintea meciului a spus ca echipa se afla la un nivel fizic ridicat si au jucat cateva meciuri amicale in care intensitatea a fost ridicata.

Accidentati la Bayern sunt Philippe Coutinho, Corentin Tolisso si Niklas Süle. Javi Martinéz a efectuat doar un antrenament si sunt sanse minime sa joace.

O regula noua pentru aceste meciuri este aceea ca se vor putea efectua 5 schimbari care se vor face in 3 intreruperi de joc.

Meciul o sa fie transmis in Romania de catre Digi Sport 1 si Look Tv incepand cu ora 19:00.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux