9 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Dayot Upamecano la Bayern?

Potrivit publicației nemțești Bild, citată de Getfootballnewsgermany, chiar dacă încă ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, bavarezii au bătut deja palma cu un jucător. Este vorba despre Dayot Upamecano.

 

În vârstă de 21 de ani, francezul și-a dat acordul de a merge la Bayern din vară. Problema este însă la suma de transfer. Cei de la Red Bull Leipzig vor 60 de milioane de euro în schimbul său, adică exact contravaloarea clauzei de reziliere, însă ar putea totuși să fie nevoiți să mai scadă din pretenții, mai ales că Bayern nu direște să achite o asemenea sumă.

Dacă nu vor accepta să îl vândă pe bani mai puțini, ar putea să îl piardă fără niciun ban pentru că fundașul intră în vară în ultimul an de contract.

Upamecano, cotat la 45 de milioane de euro. Leipzig cere 60 de milioane

Upamecano joacă pe postul de fundaș central și a ajuns de la Salzburg la Leipzig în ianuarie 2017, pentru 10 milioane de euro.

În acest moment, Upamecano a devenit unul dintre cei mai căutați și constanți fundași centrali din lume. Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, valoarea sa de piață este de 45 de milioane de euro.

În acest sezon, Upamecano a jucat în 29 de meciuri oficiale pentru Leipzig și a dat o pasă decisivă. De serviciile sale se mai interesează Arsenal, Tottenham Hotspur și Barcelona.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux
()
x