19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Oficial: Bayern München l-a transferat pe Lucas Hernandez!

Bayern München a anunțat prima mutare pentru noul sezon. Echipa pregătită de Niko Kovac a bifat transferul lui Lucas Hernandez, de la Atletico Madrid.

Bayern München a confirmat mutarea lui Lucas Hernandez marți, prin intermediul paginii de Twitter. Jucătorul francez a fost transferat pentru 68 de milioane de lire (aproximativ 80 de milioane de euro). Fundașul a semnat un contract pentru 5 sezoane și va fi sub comanda lui Kovac începând din data de 1 iulie.

Lucas Hernandez a devenit cel mai scump fundaș din istorie, detronându-l pe Virgil Van Dijk, pentru care Liverpool a achitat în ianuarie 2018 nu mai puțin de 79 de milioane de euro.

În vârstă de 23 de ani, Lucas Hernandez este un jucător polivalent, care poate evolua atât în centrul apărării, cât și în banda stângă. În actualul sezon are 22 de partide la echipa de club, dintre care 14 în La Liga și 5 în UEFA Champions League.

Chiar dacă Hernandez nu a jucat meci de meci la Atletico, din pricina concurenței acerbe (Filipe Luis în flancul stâng, respectiv Diego Godin, Jose Gimenez și Stefan Savic în centru), se află în vizorul lui Didier Deschamps, la naționala Franței – la Cupa Mondială din 2018, a jucat 7 partide.

70 de milioane de euro este cota lui Lucas Hernandez, potrivit Transfermarkt.
(sursa: digisport.ro)

Lasă un răspuns

27 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
27
0
Posteaza un comentariux