5 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern – FC Augsburg 1-1


De Oktoberfest, in etapa nr. 5, Bayern Munchen nu a facut decat un egal pe Allianz Arena cu Augsburg. Bavarezii au ratat cateva ocazii importante dar mingea nu a vrut sa intre in plasa decat o singura data. Robben a reusit sa-l invinga pe portarul oaspetilor in min. 48, dupa ce a driblat mai multi adversari pe partea dreapta si suteaza din centru. Goretzka a iesit la pauza fiind faultat destul de rau de un adversar. In min. 85 Ribery marcheaza golul de 2-0 dar arbitrul il anuleaza eronat pe motiv de ofsaid. Muller, cel cu care facuse combinatia, era pe linie cu un adversar cand a primit pasa si in loc de 2-0 se face 1-1 doua minute mai tarziu. Felix Gotze, fostul bavarez pana in vara (fratele lui Mario), a stabilit scorul de 1-1, dupa o gafa a lui Neuer, care scapa o minge deasupra unui coechipier.
Kovac pierde primele puncte in clasament, acolo unde lumea nu se astepta, dupa o noua rotire a jucatorilor, insa trebuie precizat ca jocul echipei nu s-a ridicat la un nivel prea ridicat.

Notele de la TZ: Neuer 5 – Kimmich 3, Sule 3, Hummels 3, Goretzka 4 (46 Alaba 3) – Muller 3, Javi Martinez 3, Renato Sanches 2 – Robben 2, Wagner 4 (75 Thiago), Gnabry 2 (59 Ribery 3).
Statistica jocului:
Posesie: 64%-36%
Suturi (pe poarta): 15-11 (8-4)
Cartonase galbene: 3-2
Faulturi: 6-16

Distribuie pe:
12 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
12
0
Posteaza un comentariux
()
x