27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Bayern – FC Koln

Miercuri seara, 13/12/2017, de la ora 21:30, Bayern joaca impotrva celor de la Koln, intr-un meci din runda cu numarul 16 din Bundesliga.

Bayern Munchen nu are adversar nici in acest campionat, ea se indreapta vertiginos spre un nou titlu castigat lejer. In runda anterioara a fost din nou o etapa care a convenit de minune bavarezilor, acestia reusind sa se impuna cu 1-0 pe terenul celor de la Frankfurt, ceea ce a facut sa mareasca diferenta fata de locul al doilea. Intre Bayern si RB Leipzig sunt deja sapte puncte, dar campioana en-titre are un meci mai putin, iar faptul ca joaca acasa este clar un avantaj pentru ea, dat fiind faptul ca au sase victorii si un rezultat de egalitate in confruntarile de pe “Allianz Arena”, din acest sezon. Numarul de goluri este si el impresionant, Bayern Munchen avand o medie de peste trei goluri per meci, inscrise in partidele de acasa.

Info lot: Neuer, Robben, Alcantara si Fuchtl sunt accidentati, iar Ulreich, Coman si Bernat sut incerti, la fel si Hummels.

Bayern: Ulreich – Rafinha – Boateng – Sule – Alaba – Tolisso – Rudy – Muller – Rodriguez – Ribery – Lewandowski

FC Koln este ultima in Bundesliga inca de la inceputul sezonului, ea fiind singura echipa fara victorie, drept pentru care si-a trecut in cont trei puncte pana in acest moment, cu 13 mai putine decat prima echipa de pe locurile neutre. Rezultatele sunt oarecum justificate, avand in vedere indisponibilitatile pe care “tapii” le au, iar acest lucru s-a vazut cel mai bine in runda anterioara, atunci cand au pierdut din nou intr-un mod spectaculos, 3-4 cu Freiburg, asta in conditiile in care Koln a condus pana si cu 3-0. De asemenea, statutul de echipa vizitatoare nu convine absolut deloc, cel potin nu din punct de vedere defensiv, avand in vedere ca a dat patru goluri s primit de patru ori mai multe.

Info lot: Hector, Hoger, Risse, Zoller, Cordoba, Maroh, QUeiros, Rausch, Bittencourt, Pizarro, Guirassy si Yuya Osako sunt accidentati, iar Jorge Mere este incert.

Koln: Horn – Olkowski – Sorensen – Heintz – Horn – Lehmann – Ozcan – Klunter – Jojic – Handwerker – Clemens

sursa: ponturi-bune.ro

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux