2 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica Hamburger SV – FC Bayern

Sambata, 21 octombrie, de la ora 19:30, Hamburger SV joaca impotriva celor de la Bayern, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 9 din Bundesliga.

Hamburger SV face din nou unul dintre sezoanele in care o sa se lupte pana la ultimul fluier pentru evitarea retrogradarii. “Sorturile rosii” se afla pe locul 15, cu 7 puncte, acelasi numar pe care il are il are si Freiburg, echipa clasata imediat sub ea, dar are -8 in dreptul golaverajului, ceea ce este unul mai bun decat rivala ei directa. Faptul ca joaca impotriva celor de la Bayern nu o pune intr-o lina buna, deoarece in ultimele 15 astfel de meciuri, defensiva a incasat 63 de goluri. Mai mult decat atat, ultima data cand Hamburger SV a reusit sa o bata pe Bayern, a fost in septembrie 2009.

Info lot: Janjicic este bolnav, iar Nicolai Muller este accidentat.

Hamburger SV: Mathenia – Papadopoulos – Mavraj – Van Drongelen – Diekmeier – Ekdal – Jung – Sakai – Hahn – Kostic – Wood

Bayern Munchen este una dintre cele mai in forma echipe din Bundesliga, formatie care pentru moment se afla pe locul al doilea, cu 17 puncte, cu doua mai putine decat Dortmund, principala ei contracandidata si liderul la zi din Bundesliga. Bavarezii sunt intr-o forma de zile mari, reusind in etapa anterioara sa se impuna cu 5-0 in fata celor de la Freiburg, la primul meci sub comanda lui Jupp Heynckes, repetand succesul la 0 si in cadrul Champions League. Aceasta saptamana a fost una europeana, iar Bayern a reusit sa profite de avantajul terenului propriu, invingand-o cu 3-0 pe Celtic Glasgow.

Info lot: Neuer, Martinez, Bernat si Ribery sunt accidentati.

Bayern Munchen: Ulreich – Kimmich – Sule – Hummels – Alaba – Vidal – Thiago – Robben – James – Muller – Lewandowski

sursa: ponturi-bune.ro

Lasă un răspuns

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux