4 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Hertha Berlin – FC Bayern, un meci cu scandal!

Meciul s-a terminat 1-1 iar Lewandowski a egalat in min. 95 si 56 de secunde, desi arbitrul daduse 5 min. de prelungire. Acest lucru l-a enervat la culme pe Paul Dardai, antrenorul lui Hertha, care a declarat: ”am jucat 98 de minute, nu 96! Imi pare rau dar acest lucru nu pot accepta. A fost un bonus pentru Bayern”. Insa a uitat sa spuna ca golul marcat de echipa sa a fost marcat dintr-o lovitura libera foarte usor acordata de acelasi arbitru.

A fost golul cel mai tarziu marcat de cand se fac statisticile in BILD, din 1992.

A fost un bonus pentru Bayern prelungirea atat a meciului? Din cei 33.000 de cititori din BILD 65% au votat ca NU a fost un bonus. Uli Hoeness a declarat si el ca nu a fost niciun bonus. Dar ce zic conducatorii, antrenorii sau personalitatile din Bundesliga?

Rudi Voller, boss-ul lui Leverkusen:”Nu este niciun bonus pentru Bayern. La Berlin arbitrul avea dreptul sa prelungeasca meciul atat. 5-6 minute de prelungire sunt mai rar acordate in Germania dar in Anglia sau Spania e ceva normal. Gazdele puteau sa nu faulteze in ultimele secunde. Si fara acea lovitura libera nu cred ca mai exista golul egalizator.”

Markus Gisdol, antrenor Hamburg: “Exista calitate la Bayern. Cand nu esti in stare sa tii de minge in ultimul minut si iei gol nu mai este asa de cool.”

Fredi Bobic, conducaror la Frankfurt: “Chiar daca expirasera cele 5 minute, s-a procedat corect ca s-a lasat sa se execute lovitura libera. Asa trebuie sa se intample.

Julian Nagelsman, antrenor Hoffenheim: “Norocul este de partea celui putenic”

Lothar Matthaus:”Din cand in cand unii au impresia ca arbitrul e influentat de prezenta lui Bayern. Asta e ceva de gradinita! Acest lucru nu are de-a face cu un bonus pentru Bayern, ci cu calitate si cu ambitia acesteia!”

Ottmar Hitzfeld: “Acest lucru se datoreaza mentalitatii care s-a format de-a lungul a zeci de ani. Bayern creste presiunea iar adversarii gresesc, chiar in finalul meciului.”

Willi Lemke, fostul boss al lui Werder Bremen: “Este greu s-o arbitrezi pe Bayern, cand ai pe teren sau in echipa de conducere nume ca Ancelotti, Rummenigge, Hoeness. Bayern va fi campioana si in urmatorii 10 ani, cu sau fara bonus.”

Arbitrul meciului, Patrick Ittrich, a refuzat sa comenteze acest lucru. El a notat intr-un raport special ca a fost scuipat dupa meci si insultat de cei din conducerea Herthei Berlin.

Nici Ancelotti nu s-a putut abtine si, dupa ce a fost scuipat de unul din fanii echipei gazda, i-a aratat acestuia un gestul obscen cu degetul mijlociu ridicat!

(Traducere si adapatare – BILD)

In aceasta editie de Bundesliga, in afara de golul marcat in min. 96 de Lewandowski, Bayern a mai inscris goluri in ultimele minute. Iata cum se prezinta situatia:

  • Etapa 20, Ingolstadt – BAYERN 0-2 (goluri marcate in min. 90. de Vidal si 91 de Robben)
  • Etapa 17, Freiburg – BAYERN 1-2 (golul victoriei a fost marcat in min. 91 de Lewandowski)
  • Etapa 14, BAYERN – Wolfsburg 5-0 (ultimul gol a fost marcat de D. Costa in min. 86)
  • Etapa 13, Mainz – BAYERN 1-3 (ultimul gol al meciului a fost marcat de Lewandowski in min. 92)
  • Etapa 5, Hamburg – BAYERN 0-1 (gol marcat in min. 88 de Kimmich)
  • Etapa 3, BAYERN – Ingolstadt 3-1 (ultimul gol al meciului marcat de Rafinha in min. 84)
  • Etapa 2, Schalke – BAYERN 0-2 (goluri marcate in min. 81 de Lewandowski si 92 de Kimmich)
Distribuie pe:
5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux
()
x