BAYERN – ARSENAL intalnire in Bucuresti

INTALNIRE BUCURESTI: FC Bayern Romania organizeaza intalnire pentru vizionarea meciului FC Bayern – Arsenal din Champions League in Bucuresti, pe strada Principatele Unite 38-40, la ESCObar. Am fost invitati de patronul localului (mare fan Bayern) sa ne facem “casa” in acest local.

Barul este aproape de Piata Unirii, in spatele Patriarhiei Romane.

Va invitam pe toti cei care puteti ajunge sa trimiteti un mesaj de confirmare pe pagina de Facebook FC Bayern Romania sau PM la Radu Borzos.
 
Va asteptam!

 

 
MIA SAN MIA!
Poti lasa un comentariu, sau urmari comentariile.

5
Lasa un comentariu

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
AlexAndrei_Fcbmfcbm811Ribery7CiprianPH Recent comment authors
Andrei_Fcbm
Vizitator
Andrei_Fcbm

Off topic: Înainte de a veni la Bayern, Ancelotti a atras atenția asupra unui jucător de la Monaco, Thomas Lemar. Știrea e de ceva timp dar văzând la ce joacă acest Lemar, îmi pare rău ca nu s-a concretizat.
Are multa calitate acest jucător, mult peste Coman sau chiar Costa.
Când aveți timp, să-l urmăriți, joaca pe mai toate posturile in spatele vârfului, deci poate fi si Ribery, Thiago, Muller sau Robben. Nu mai zic de vârstă, are 21 de ani.

Ribery7
Autor

Vesti excelente! Xabi Alonso s-a accidentat la genunchi ieri la antrenamente si s-ar putea sa lipseasca de la meciul cu Arsenal.
Pentru mine este inimaginabil ca acest om ar fi pana si considerat pentru banca de rezerve intr-un meci de bundesliga cu Ingolstadt, dupa ce am luat deja campionatul, dapoi sa inceapa titular intr-un meci eliminatoriu de Champions League!

Cariera lui Xabi Alonso e cea mai mare scamatorie din fotbal, escrocheriile care se practica in liga 1 sunt o nimica toata prin comparatie.

fcbm811
Autor
fcbm811

Permite-mi să nu fiu de acord cu tine de această dată, nu este normal să ne bucurăm de un jucător care se accidentează chiar dacă nu e placul multora ,sincer nici mie nu-mi place.(apropo ,Muller a fost cel mai slab jucător de la Bayern în acest sezon,dar tot nu putem fi supărați pe el).Sunt jucătorii noștri ,buni sau răi.
Asta îmi aduce aminte de Dante când mulți fani s-au bucurat când a plecat (într-adevăr juca slab în ultimul timp) dar au uitat că a fost o rotiță importantă în mecanismul de joc a lui Jupp…..

Alex
Membru
Alex

Foarte corect!!!

CiprianPH
Vizitator
CiprianPH

I’m in!! ?

www.fcbayern.ro - Singurul fan club FC Bayern din Romania