25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Hoeness atentioneaza: ”Bayern are resurse infinite!”

In ziua cand a implinit 65 de ani, presedintele lui Bayern, Uli Hoeness, a dat un scurt inteviu pentru SKY TV in care a declarat, printre altele, ca „Bayern are resurse infinite pentru a se intari, daca e nevoie.”

 

Pentru Hoeness, nu e nicio problema  ca Bayern sa concureze cu gigantii financiari ai Europei. Mega-transferuri la Bayern? Nu e nicio problema pentru presedintele lui Bayern.

Deocamdata, Bayern detine cele mai scumpe transferuri din Bundesliga. Javi Martinez (28) reprezinta cel mai scump transfer din prima liga germana, in vara lui 2012, cu 40 mil. euro. Urmeaza Arturo Vidal (29) in 2015 si Mario Gotze (24) in 2013, ambii pentru 37 mil. euro.

Si se pare ca Bayen se pregateste pentru noi mega-transferuri!  „In ziua in care va fi nevoie, vom umbla la casa de bani” anunta Hoeness. Probabil ca in vara lui 2018, atunci cand Ribery isi va incheia cariera iar Robben probabil ca o va parasi pe Bayern.

Insa, in prezent, Hoeness a declarat ca e loc de mai bine: „Nu sunt foarte fericit cu un joc sau altul al echipei, e loc de mai bine. Important e insa ca am castigat si meciuri in care nu am jucat prea bine iar acum asta e de domeniul trecutului. Trebuie sa privim inainte. ”

Ancelotti, aflat cu echipa in turneu in Qatar, la Doha, a declarat: „Aceasta perioada este foarte importanta, vom munci mult fizic dar si tactic”, intarind ideea ca „in prima parte a sezonului am avut voie sa facem greseli, in a doua parte insa nu mai avem voie.”

Pe 10 ianuarie Bayern are primul amical al anului cu prim-divizionara belgiana, KAS Eupen.

(articol preluat si tradus din BILD)

Lasă un răspuns

14 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
14
0
Posteaza un comentariux