25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern München – Atletico Madrid 1-0

lewa

In ultimul meci al grupei din care face parte in UCL, Bayern si-a luat revansa in fata lui Atletico dupa un meci bun. Golul meciului a fost marcat de Lewandowski dupa o super executie din lovitura libera de la 18m. Pana in acest an, polonezul nu-si incerca sutul din loviturile libere pentru ca alti jucatori erau responsabili cu aceste lovituri. Acum Lewa a decis sa execute si el loviturile libere si golurile au inceput sa vina! Chiar acum 3 zile, in victoria la Mainz cu 3-1, a mai reusit un gol dintr-o pozitie identica. Golul cu Atletico a fost al 5-lea al polonezului in UCL.

A fost o victorie de palmares, nu si decisiva, pentru ca Bayern a terminat grupa pe locul 2, dupa Atletico.

Meciul a fost dominat de Bayern care a avut aceeasi posesie mare dar in acelasi timp nu a lasat adversarul sa-si creeze prea multe ocazii. Singura ocazie mai clara a spaniolilor fiind cea a lui Carrasco (10.), cel care a sutat in Neuer. In schimb Bayern a pus presiune pe Oblak de mai multe ori, ocazia lui Thiago (77.), cand a sutat peste poarta din 4 metri, fiind uriasa. Interesanta a fost si formula de start a lui Ancelotti cu Alaba in centrul apararii si cu Rafinfa si Bernat fundasi laterali, apararea descurcandu-se foarte bine, exceptand primul sfert de ora. Echipa spaniola a jucat acelasi fotbal inchis, agresiv, cu un presing incredibil.

Cifrele statistice de la UEFA:

Suturi spre poarta: 14-5

Suturi pe poarta: 4-3

Suturi pe langa poarta: 5-2

Suturi blocate: 5-0

Cornere: 6-1

Posesia mingii: 67%-33%

Acuratetea paselor: 92%-80%

Distanta acoperita: 112km – 124km!

Mingi recuperate: 58-56

Faulturi: 11-9

Cartonase galbene: 0-1

Notele de la TZ: Neuer 3, Rafinha 3, Hummels 3, Alaba 3, Bernat 2, Sanches 4, Thiago 4, Vidal 2, Robben 3, Costa 2, Lewandowski 2. Au mai jucat Muller, Martinez si Kimmich.

 

Lasă un răspuns

12 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
12
0
Posteaza un comentariux