30 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Augsburg – FC Bayern 1:3

 

3,w=559,c=0.bild

Meciul lui Bayern din etapa nr. 21 a avut o incarcatura aparte. Pe de-o parte se stie rivalitatea bavareza dintre cele doua echipe iar pe de alta parte, gazdele n-au uitat ca Bayern a castigat meciul tur cu un penalty usor acordat de arbitru. Pentru acest lucru din urma, presa germana a pus presiune pe arbitrul meciului, Florian Meyer, cel care a luat mai multe decizii pro-Augsburg, insa acestea n-au influentat direct rezultatul final.

Revenind la meci, dupa accidentarea grava a lui Badstuber, Guardiola a inceput meciul cu o linie de fundasi de o inaltime incredibila pentru o echipa germana: Kimmich (1,76 m) si Alaba (1,80 m) ca fundasi centrali iar Lahm (1,70 m) si Bernat (1,70 m) ca fundasi laterali. Bayern a inceput greu meciul in fata unei echipe foarte incomode, care a jucat agresiv, de multe ori peste limitele regulamentului (Vidal iesind accidentat la cap in repriza a doua iar lui Alaba i-a scos un dinte!) si cu un presing foarte inaintat. Lewandowski a deschis scorul in min. 15 la una din putinele ocazii din prima repriza, dupa ce a intors un adversar in interiorul careului. Insa in repriza a doua, echipa s-a dezlantuit si a dominat categoric, in afara de cele doua goluri marcate pe contraatac de Lewandowski (62.) si Müller (78.) mai ratand si alte ocazii clare de joc. Gazdele au marcat la una din singurele ocazii, prin Bobadilla (86.), cand acesta l-a intors pe Kimmich si l-a invins pe Neuer cu un sut la colt.

Una peste alta, echipa a aratat foarte bine in repriza a doua insa Guardiola nu mai stie de la un joc la altul pe ce jucatori se poate baza, avand in vedere ca acestia se accidenteaza sau sunt accidentati intr-un ritm ingrijorator.

Lewa a ajuns la cota 21 si a ajuns liderul golgheterilor in Bundesliga, intrecandu-l pe Aubameyang, care are 20. Müller a ajuns la cota 15 si este pe locul 3, dupa cei 2.

In clasament, Bayern pastreaza distanta de 8 puncte fata de Borussia, avand un golaveraj de 53:10.

Echipa aliniata de Guardiola si notele de la TZ:

Neuer 3 – Lahm 3 (83. Rode), Kimmich 3, Alaba 3, Bernat 3 – Vidal 4 (57. Rafinha 3), Thiago 2 – Robben 2, Müller 2, Costa 2 (83. Coman) – Lewandowski 1.

Caseta tehnica de la BILD:

Suturi (pe poarta): 7-22 (2-10)

Mingi salvate de portari: 7-1

Posesia mingii: 35%-65%

Dueluri castigate: 49%-51%

Cornere: 2-4

Faulturi: 11-8

Cartonase galbene: 0-1

Cele mai multe contacte cu mingea: Kimmich – 128!

Cele mai multe suturi: Robben – 6

A alergat cel mai mult: Müller – 12,1 km.

Distribuie pe:
4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux
()
x