27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Schweinsteiger pleaca la Man. United

BS

Dupa saptamani de zvonuri, care au devenit tot mai dese in ultimele cateva zile, venind inclusiv si din surse respectabile, astazi s-a confirmat oficial:

Dupa 17 ani si 20 de titluri, Bastian Schweinsteiger paraseste clubul. Vice-capitanul bavarezilor a solicitat sa-i fie reziliat contractul, pentru ca sa se poata alatura lui Man. United. “I-am indeplinit rugamintea si am negociat conditiile transferului cu cei din United,” a declarat Karl-Heinz Rummenigge, in cadrul unei conferinte de presa din dupa-amiaza zilei de azi, “Imi pare nespus de rau, dar, in acelasi timp, ii inteleg dorinta de o noua experienta, inainte de finalul carierei”. sursa: fcbayern.de

Alte declaratii
Rummenigge: “Pacat, deoarece a fost un om extrem de important pentru club. A obtinut multe. Ne despartim in termeni buni. Usa lui Bayern e deschisa mereu pentru el, chiar si dupa ce-si va incheia cariera.”
Low: “Schweinsteiger este un lider indiscutabil si un jucator de talie mondiala, capabil sa-si lase amprenta in orice echipa”.
Bierhoff: “Ii inteleg dorinta de a avea si un capitol de Premier League in cariera sa remarcabila”.

Se vorbeste ca suma transferului este de 18 milioane de euro, iar Basti va semna un contract pe 3 ani si va primi ~10 milioane de euro pe an.

Distribuie pe:
23 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
23
0
Posteaza un comentariux
()
x