27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern – FC Augsburg 0-1

La trei zile de la dezastrul de pe Camp Nou, unde a fost învinsă categoric de Barcelona, scor 3-0, în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor, Bayern a evoluat modest şi în campionat, fiind învinsă pe teren propriu de Augsburg, ocupanta locului 5, cu scorul de 1-0, după golul marcat de Bobadilla în minutul 71.

Faţă de meciul din Catalunia, Guardiola nu a schimbat foarte mult echipa de start. A început cu Reina în locul lui Neuer, cu Weiser în locul lui Rafinha, cu Dante pe teren şi cu Gotze ca înlocuitor al lui Xabi Alonso, vrând să le ofere elevilor săi o repetiţie utilă înaintea returului cu Messi şi compania.

Doar că lucrurile nu au mers aşa cum se gândea tehnicianul bavarezilor, iar în minutul 13 Reina a făcut un penalty evident, pentru care a fost şi eliminat. Lahm a fost cel sacrificat, Neuer a intrat în poartă şi a scăpat cu noroc de primirea golului, şutul lui Verhaegh întâlnind bara.

Trei înfrângeri consecutive, niciun gol marcat în 270 de minute

Marcaţi de eşecul usturător suferit în faţa Barcelonei, bavarezii nu s-au regăsit în restul partidei, iar înfrângerea a venit pe final. În minutul 71, Hojbjerg a scăpat în flancul drept al apărării lui Guardiola, a centrat în careu, de unde Bobadilla a reluat elegant, cu câlcâiul pe lângă Neuer. Golul atacantului Paraguayan avea să fie singurul al partidei şi cel care aduce campioana Germaniei într-o situaţie grea, cu trei înfrângeri în ultimele trei meciuri şi niciun gol înscris în ultimele 270 de minute.

sursa: prosport.ro

Subscribe
Notify of
16 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
16
0
Posteaza un comentariux